KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar tüm suzukicilere selamlar.2007 yılından bu yana gezenbilir ailesi içindeyim ve neredeyse hergün siteye giriş yapıyorum,ama yazma özürlü oluşumdan dolayı pek katılımcı olduğum söylenemez.Vasıta ilanları bölümünde de belirttiğim şekilde temiz bir 5 kapı vitara aramaktayım.Antalya-Alanya gibi bu yerlerde 5 kapı bulmak zor.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalırım.Teşekkürler.
Ben 1.6 5 kapı aracımı Antalya yetkili servis Durmazlar'dan almıştım 3 yıl önce. Genelde ellerinde 2. el vitara oluyor. Temiz araç satıyorlar, iletişime geçin isterseniz. Kolay gelsin.
Ben 1.6 5 kapı aracımı Antalya yetkili servis Durmazlar'dan almıştım 3 yıl önce. Genelde ellerinde 2. el vitara oluyor. Temiz araç satıyorlar, iletişime geçin isterseniz. Kolay gelsin.
Ankara'da Kanguru Suzuki servisinde 93 model 4 kapı bir Vitara var. Petrol yeşili renkte. Otomatik vites. Sıralı LPG'si var. Temiz gözüküyordu en son. Servise telefonla ulaşırsanız bilgi verirler sanıyorum.
Ankara'da Kanguru Suzuki servisinde 93 model 4 kapı bir Vitara var. Petrol yeşili renkte. Otomatik vites. Sıralı LPG'si var. Temiz gözüküyordu en son. Servise telefonla ulaşırsanız bilgi verirler sanıyorum.