Vitara 6 Silindir Hakkında Bilgi

mrb 95 model cıvarları suzukı vıtara 6 sılındırlı motorlar hakkında bılgısı olan varmı kac cesıt motor var nasıl bır tıptır randımanlımıdır sorun cıkarırmı yakıtı nedır bu konu hakkında bılgı verırsenız sevınırım.

Etiketler
Ynt: Vitara 6 Silindir Hakkında Bilgi

foruma bakarsanız gerekli bilgilere ulaşırsınız

elbetki bilgiler var ama bazen, yeni üyeler için zor olabiliyor, siz kullanıcı olarak artıları, eksileri yazarsanız, bizde bilgilenmiş oluruz ..

bende 2.0.cc.6V.24v. g.vitara var, benzinde ortalama şehirde 470 dışarda 290.krş yakıyor... lpg bazen düşünüyorum... çekişi hızlanması iyi... 96 model ve şuana kadar ciddi sorunu olmadı.... masrafsız sayılır.... bakımlarını düzenli yaptır, dertsiz bin yani...

Birkaç ay önce bu araçların otomatik vitesini almayı düşündüğümde suzuki merkeze yakıt tüketimini sordum. Şehir içi 13.3 lt/100 km şehir dışı 90 km hızda 8.1 lt/100 km olduğunu söylediler.

Eski aracım V6 - 2,0 litre JLX kasa idi. Şu anda 1,6 - 4 cyl. vitara kullanıyorum JLX kasalardan iki aracım arasında kesinle söyleyebileceğim tek gerçek var ; Şimdikine ( 1,6 ) gitsin, diye daha fazla gaz basıyorum eskisi ile aynı yakıyor. Eskisi ( V6 - 2,0 litre) basmadan dahi 1,6'nın tepkilerini veriyordu. Uzun yolda ise V6 nın ortalama sabit hızda ( 90-120 km/h ) daha az bile yaktığını söyleyebilirim.