vitara almak isitiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,768

karter

Ana Kamp
Yer
Eskişehir
herkese selmalar.2000 model land rover freelander kullanmaktayım.genelde avda ve şehir içerisinde kullanıyorum.aslında aracımdan sıkıntım yok fakat bilindiği üzere bazen motor problmeleri olabiliyo.erken farketmekle kurtarıyoruz genelde:smiley:.suzuki vitara 2,0 v6 lıyla değiştirmek isityorum aracımı.şehir içinde ve avda romorklu olarak ve arazidede kullanmak isitiyorum.bir kaç konuda takıldım.motor durumları nasıldır bana genel olarak ve arazide sıkıntı çıkarmı.kapak contası kaçırması gibi problemler varmıdır veya başka problemler motorda.birde otomatik viteslerin arazide nasıl bi dez avantajı olabilir.yakıt durumları nasıldır acaba.

http://www.sahibinden.com/emsalsiz_2_0_v6_24_valf_1998_model-58WQQaXQQ19284613WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/suziki_vitara_vagon_sport_amerikan_motorlu-07WQQaXQQ17816154WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

şu 2 araç tarzında bi şey bakıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: vitara almak isitiyorum

aynı araçtan kullanıyorum bende, 98 model v6 otomatik ve avda kullanıyorum. çok memnun olduğum bi araç tek handikabı bağaj ufak bana yetmiyo. onun dışında bu zamana kadar arkadaşlarımda dahil motor sorunu, conta sorunu hiç yaşamadım görmedimde. benim aracım lpg 250-260 civarı yakıyo. arazi konusunda zaten bişey demem freelandırdan çok iyidir. araçlar hakkında da ikisinin de kasası diri ama alırken mutlaka iyi bi ustaya baktırınız. 96 model olanın fiyatı çok pahalı geldi bana. karar sizin tabi

çok güzel bir seçim yapmışsınız tebrik ederim ... ben grand cherokee sahibi olarak suzukiyi şiddetle tavsiye ederim ... otomatik vites düze göre daha avantajlıdır ... japon malı :smiley: sizi üzmez kolay kolay yolda bırakmaz

selamlar bende 1996 model suzuki vitaramı senin araç gibi bir araç ile takas düşünürüm çünki ben araziye çıkmıyorum genelde düz yoldayım.düşünürseniz görüşebiliriz.

vitara98v6' Alıntı:
aynı araçtan kullanıyorum bende, 98 model v6 otomatik ve avda kullanıyorum. çok memnun olduğum bi araç tek handikabı bağaj ufak bana yetmiyo. onun dışında bu zamana kadar arkadaşlarımda dahil motor sorunu, conta sorunu hiç yaşamadım görmedimde. benim aracım lpg 250-260 civarı yakıyo. arazi konusunda zaten bişey demem freelandırdan çok iyidir. araçlar hakkında da ikisinin de kasası diri ama alırken mutlaka iyi bi ustaya baktırınız. 96 model olanın fiyatı çok pahalı geldi bana. karar sizin tabi
tşk ediyorum yücel bey.fiyatının yüksek olduğunun farkındayım.sadece araçları baz alarak ekledim ilanları.bagaj olayınıda romörkle çözmeyi düşünüyorum.

mirkan' Alıntı:
çok güzel bir seçim yapmışsınız tebrik ederim ... ben grand cherokee sahibi olarak suzukiyi şiddetle tavsiye ederim ... otomatik vites düze göre daha avantajlıdır ... japon malı :smiley: sizi üzmez kolay kolay yolda bırakmaz
teşekkürler mirkan bey.cherokeleride çok beğeniorum ama keseme göre vitara daha uygun olacak sanırım.

N.TURAN' Alıntı:
selamlar bende 1996 model suzuki vitaramı senin araç gibi bir araç ile takas düşünürüm çünki ben araziye çıkmıyorum genelde düz yoldayım.düşünürseniz görüşebiliriz.
[/quote merhabalar özelel bakarsanız sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR