vıtara bagaj acma kolu dıstarafın

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,374

gokhan5234

Zirve
Yer
marmaris
5 k suzukı vıtaramın asırı soguktan dolaayı donan bagak kapagınını hafıf zorlamam sonucu kolu kırıldı servıste 56 lıra cıvarıymıs erzurumda ama yok sıparıs verıyolar ne zaman gelcek bellı degıl ıkıncı el nerde bulabılım yada sıfırı elınde bulunan varmı

Etiketler
Ynt: vıtara bagaj acma kolu dıstarafın

Hafızam beni yanıltmıyorsa Cenk bir ara kendisi imâl etmişti
Aynısından banada lazım

camouflage' Alıntı:
Hafızam beni yanıltmıyorsa Cenk bir ara kendisi imâl etmişti
Aynısından banada lazım
abı o tamır ettı eskısını ben tamır etmek ıstemıyorum

gokhan5234' Alıntı:
abı o tamır ettı eskısını ben tamır etmek ıstemıyorum
21tl

http://www.otoyedekparcaburada.com/SUZUKI-VITARA-4X4-JEEP-8898-BAGAJ-KAPAGI-DIS-ACMA-KOLU-SIYAH,PR-15999.html

bumudur

Şekil-şemal buna benzer ama
Ürün açıklamasında 1988-1998 model yazıyor, benimkine olmaz benim araba 2002 ;D ;D ;D

abı benım araba 2000 orenmek lazım aynımı dıye ole alalım benbır cagları arayayım

gokhan5234' Alıntı:
abı benım araba 2000 orenmek lazım aynımı dıye ole alalım benbır cagları arayayım
aynı ürün 98 2002 vitara model aralığındada satıştaydı siteyi bi kontrol edin ama şunuda belirteyim bu sitedeki birçok fiyat normalin çok üstünde araştırmakta fayda var zira daha uygun bulunabilir birde Ankarada hurdacılarda hasarlı bir ispanyol vitara vardı eğer Ankara ile bağlantınız varsa hemen girişteki esnafta zaten aracı hemen görür.takla atmış gri renk kapı kolları ve aynaları sağlamdı

sahın abı benım ıcın ona bakma ımkanın varmı acaba

gokhan5234' Alıntı:
sahın abı benım ıcın ona bakma ımkanın varmı acaba
dostum elini çabuk tut benzin gibi otomatik zamlanıyor bu melet aynı site
http://www.otoyedekparcaburada.com/SUZUKI-VITARA-4X4-JEEP-8898-BAGAJ-KAPAGI-DIS-ACMA-KOLU-SIYAH,PR-22696.html
gökhan dostum ben Amasyada yaşıyorum üç dört ayda bir Ankaraya gidiyorum iki hafta kadar önce gördüm keşke o zaman haberim olsaydı alırdım tel felan ama ne bileyim araç sanırım arazide hasar almış birçok aksamı sağlam ve kullanılabilecek durumda idi eğer 3-4 ay daha durursa bakarım gene ama sanmam sen bilal beyi aradınmı

Gökhan bişeye dikkat etmeni istiyorum aynı sitede 88-98 ve 98-02 aralığındaki birçok parça aynı özelliklede yürüyen ve kaporta aksamı

tamam abı 3-4 yerden ahber beklıyorum bu sıteye ulasamıyrum pazartesı gunune kadar uyelık de almıyor telefonda kapalı sende bılıyosun 12 subatta boluda toplanıyoruz o zmana kadar halletmeye calısıyorum

gokhan5234' Alıntı:
tamam abı 3-4 yerden ahber beklıyorum bu sıteye ulasamıyrum pazartesı gunune kadar uyelık de almıyor telefonda kapalı sende bılıyosun 12 subatta boluda toplanıyoruz o zmana kadar halletmeye calısıyorum
bu kadar kafana takma yaaa üzüldüm bak şimdi yakın olsak benimkini sök götür diyecem benimki içerdende açılıyor idare ederim

tesekurler ılgın ıcın benımkıde ıcerden acılıyo abı ama pımpırıklıyım arabamda cısık olsa uyuyamam o nedenle arabaya yaptıgım masrafları duysan gulersın elımde 2-3 takım lastık 1 takım fazladan on salıncak on dıskler porya kılıt - bujı kabloları bujıler fılıtredkler herseyın yedegı mevcut bagaj kapagınında ıkı tane alırım artık suzukımı sevıyom traktorum gıbı o nedenle herseyının yedegı bulunmalı

ohoooo çizik yüzünden uyuyamamak offroad ruhuna aykırı ben arabamı yaklaşık 1 yıl önce emekli titizmi titiz bi aamcadan aldım adamın saçlar bembeyaz ve hepsi dimdik belliki kıl arabada çizik namına bişey yoktu bide şimdi gelse görse tanıyamaz ama bakım konusunda bende senin gibiyim zamanından önce yağını değişirim her yağ değişiminde buji hava ve yağ filtresini değiştiririm hatta son çıkardığım filtrede leke bile yoktu sapsarı duruyordu yedekten v kayışı vb eksik etmem ama arabamıda esirgemem taştan taşa çalarım banamısında demedi 1 yıldır girmediğim arazi şartı kalmadı defalarca altını oturtup traktörle felan çıktım rot ayarında sıfır hata çıktı sadece biseferinde egzoz keçesini bozdum onun haricinde çok şükür hasar almadı ama ama o artık bol çizikli bir vitara :

;D ;D ;D belkıde benım hassas olma nedenım arabaya suan gırtlak aksesuar yaptım suan snrkelınıde aldım vınnc celık tamponda dahıl cagların orda yukseltmelerı 5'' yaptırmıstım ama arazıye gırmeye yanımda kımse yok genelde benım araba arazı aracı ama asvallta kullanıyorum ondan olabılır ;D ;D ;D

bu arada 1 hafta önce gaz boğaz kelebeğini temizledim sonuç çok güzel iki gün felan rolanti yüksekti ama şimdi 900 d/dk cicarında sabitlendi ve eskisi gibi salınımda yok devirde