Vitara Blok Çatlağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,835

huseyn

Ana Kamp
Yer
rize
Web
www.pacaris.com
ARKADAŞLAR ÖZENEREK HAZIRLADIĞIM 93 MODEL VİTARA ARACIMIN SİLİNDİR KAPAĞI ALDIĞIMDA DEĞİŞMİŞTİM ÇATLAKTI MEĞER MOTOR BLOĞUDA ÇATLAKMIŞ 5-6 AY SONRA CONTA YANIĞI İÇİN SÖKTÜĞÜMDE YANİ 3 GÜN ÖNCE BLOĞUN ÇATLAK OLDUĞUNU GÖRDÜK BANA YARDIMCI OLACAK VARMI KAYNAK RANDIMAN VERMEZ DİYORLAR....

DSC00139.jpg

Etiketler
Ynt: Vitara Blok Çatlağı

cıkmacılardan komple bir motor alıp sizinkinide onlara geri verip fiyattan düşürebilirsiniz ..yalnız motor faturalı olmak zorunda ve trafikte ruhsata motor no işletilme işi de var ..

kaynak sağlıklı olmaz küçük bir hararette yine çatlayabilir engüzeli çıkma bir blok yada motor

hüseyin bey selamlar.geçmiş olsun .benim de aracımın suyunda yağlanma var.bende contadan şüpheleniyorum.ama sizin dediğiniz gibi bir sorun çıkarmı diye korkmaya başladım.bu çatlağı nasıl tespit ediyorsunuz.burada bir arkadaşımın minibüsü çatlaktı kendisi dikiş yaptırdı.nasıl yapıyorlar bilemiyorum ama iki yıldır hiç bir sorun olmadığını söyledi.belki yapılan işin kalitesiylede alakalı nolbilir.iyi bir araştırın derim.birde silindir kapak contası nerden temin ederim.kaliteli bir şey olması lazım.yan sanayi düşünmüyorum.inşallah en uygun bir şekilde sorununuz giderilir.şimdiden kolay gelsin.

hüseyin be aracınız güzel olmuş hayırlı olur inşaallah... sizin yağda su varsa veya suda yağ varsa büyük ihtimal silindir kapağı çatlaktır bu arabaların motorları çok hassas hararet yaptırdığınızda hemen çatlıyor benimde silindir kapağı çatlaktı onu değiştim blokta çatlakmış onu kaynak yaptırdım güzel oldu bir problem olmaz dediler çok ustayla konuştum riskli biryerde değil çatlak... sizin radyatöre bir tane çatlak ilacı atın onu keser ben aldığımdada öyle yapmışlar sonradan fark ettim çatlak ilacı sizi götürür baya bir zaman ama 2.000 tl falan masraf yaparım diyorsanız söktürün yaptırın...

hüseyin bey tekrar merhaba.teşekkürler.
bu bahsettiğiniz çatlak ilacının markası veya resmi falan varmı.nerden temin ederiz.birde bu radyatöre atılan su kaçakları için olan metalik renkte küçük tanecikler şeklinde olan ürünle bir benzerliği varmı.yoksa başka birşeymi.birde bu çatlağı gözle görülür şekildemi tespit ediliyor.antifiriz konulduğunda tekrar kaçak yerleri açma ihtimali varmı veya başka bir yeri tıkama ve sorun çıkarırmı.şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

evet o bahsettiğiniz ürün çatlak ilacı antifiriz koyulduğunda açma riski baya yüksek antifiriz kimyasal ama organik antifirizler var kırmızı onlar açmaya bilir.. denemek lazım...

kaynak en saglıklısı sıvılar kimyasallar sonuç vermez en iyisi bile bi yere kadar işe yarar
kaynak işlemine gelince bu işi işinin ehli insanlar yapdıgında randumanlı oluyo
bunuda karşıda biyerde yapıyolar ama adresi yok bende garantili kaynak yapıyo adamlar mükemmel bi işciligi var
eger sorunu çözemediyseniz adresini vbulabilirim

selam aynı olay benim başımada geldi. ikitellide 2.el blok bulduk ve alındı 1800tl. +kdv
Ruhsat işlemleri +proje çizimine 500tl. verdim bana toplam 4500 tl.maloldu şu ada sorun yok 3 gün oldu servisten alalı 1000km kadar motoru sikiştirmamam gerektiği için baya zorlanıyorum Allah kolaylık versin istanbuldaysanız ve ustanız yok ise ustamı tafsiye ederim bostanı sanayide

bu araçların motorları çok hassas hararet kesinlikle yapılmaması gerekiyor... su hortumları ve radyatör kaçaklarına dikkat etmek gerekiyor.
hata kabul etmiyor suziki ve hararet kesinlikle yanyana olmaz kedi ile köpek gibi anlaşamyorlar...

huseyn' Alıntı:
bu araçların motorları çok hassas hararet kesinlikle yapılmaması gerekiyor... su hortumları ve radyatör kaçaklarına dikkat etmek gerekiyor.
hata kabul etmiyor suziki ve hararet kesinlikle yanyana olmaz kedi ile köpek gibi anlaşamyorlar...

He he he hehehe ;D gerçekten çok güzel açıkladınız, aynen size katılıyorum.

ARKADAŞLAR ÖZENEREK HAZIRLADIĞIM 93 MODEL VİTARA ARACIMIN SİLİNDİR KAPAĞI ALDIĞIMDA DEĞİŞMİŞTİM ÇATLAKTI MEĞER MOTOR BLOĞUDA ÇATLAKMIŞ 5-6 AY SONRA CONTA YANIĞI İÇİN SÖKTÜĞÜMDE YANİ 3 GÜN ÖNCE BLOĞUN ÇATLAK OLDUĞUNU GÖRDÜK BANA YARDIMCI OLACAK VARMI KAYNAK RANDIMAN VERMEZ DİYORLAR....
Arkadaşım ara yardımcı olalım , 5553200707
Gökhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR