KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tüm arkadaşlara selam öncelıkle lastiğinize taş gözlerine yaş değmesin dileklerimle mazeretimi arzedeyim. benim vitaramda ön aparatları bağlayınca (lok) kısma getırınce normalde arazıde bırşey yok asvalda cıkınca fazla surat yapınca tıtresim yapıyo içerden arazi kolunu devreye sokmuyorum boşda yanı bence bu kadar sarsındı yapmaması lazım ramba aşagı salınca arazıden uğuldu gelıyo şaftdan yada mavsaldan olabılırmı baylaşırsanız sevınırım saygılar...
Ynt: Vitara da Araziye Bağladığında Asfaltta Sarsıntı
Arabamı ilk aldığımda aynı sorun bendede vardı ön şaft ıstavrozları kaynamıştır artık titreşim ile birlikte fazlaca bir uğultu yapar. İçeridende 4 çekere aldığınızda şafta yük bindiğinden dolayı sesi ve uğultuyu keser. İşçilik dahil 100 110 tl gibi bir fiyata halledebilirsiniz. Hatta istanbulda iseniz boztancı oto sanati tarkan torna işini çok iyi yapıyor..
Sorununuz hakkımda bilgim yok ama anladığım kadarıyla aracınızda manuel hub var ve siz kilitli pozisyonda asfaltta sürat yapıyorsunuz. Kuru zeminde kilitlipozisyonda hız yapmanız aracınıza zarar verir.
öncelikle herkese selam
sorun şaft istavrovlarından,1 ay önce ben kendim değiştirdim,istavrovlar piyasada kolay bulunur,ve ucuz
değiştirmeside zamn almayan kolay bi işlem..