emrahcelasin
Avcılık Bir Yaşam Tarzıdır...
Aracı bakıma Trabzona Şenol ustaya götürdüm ve en sonunda yaptıracak yer buldum 2 gün araç orda kalınca sanayide de gezmedik yer kalmadı tabi forumda daha önce okumuştum ZEKPLEKS diye bi yer varmıs imalat telefon etmiştim onlar toptan satış yaptıklarını öğrendim ve yine de uğrayalım faydası olur belki diyerek dükkanı buldum, uzatmadan yan dükkan damadı Orhan abinin miş onunla tanışma fırsatı buldum herkesin bu rüzgarlıktan aradığını ve kargoyla yollayıp yollayamayacağını sordum ve olumlu cevabıyla yanından kendi aracıma da yaptırmak için ayrıldım doğru tamirhaneye ve malesef benim arac tamirden cıktıgında Orhan abi dükkanı kapatmıstı bi dahaki sefere kaldı..
ben yine de almak isteyenlere telefon numarasını yazayım jlx kasalar için set 6 lı satılıyor baska bi yerde böyle bişey duymadım kelebek cam için de yapmıslar ve 85 lira gibi bi fiyat söyledi yine telefonda görüşülür.yakınlarda olanlar ve geleblecekler için montajını da kendisi yapıyormuş, yer büyüksanayi girişi yapıkredi bankasının yanında yol kenarı,
TEL : 0462 328 13 26 CEP: 0535 487 10 37 ENES OTO AKSESUAR ORHAN SALİH
umarım arayan dostlara bi nebze de faydam olur...
saygılarımla...
ben yine de almak isteyenlere telefon numarasını yazayım jlx kasalar için set 6 lı satılıyor baska bi yerde böyle bişey duymadım kelebek cam için de yapmıslar ve 85 lira gibi bi fiyat söyledi yine telefonda görüşülür.yakınlarda olanlar ve geleblecekler için montajını da kendisi yapıyormuş, yer büyüksanayi girişi yapıkredi bankasının yanında yol kenarı,
TEL : 0462 328 13 26 CEP: 0535 487 10 37 ENES OTO AKSESUAR ORHAN SALİH
umarım arayan dostlara bi nebze de faydam olur...
saygılarımla...