ilyasfb
Kamp II
Merhaba. arkadaşlar bildiginiz gibi aracı yeni aldım rutin bakımlarını ve konturollerini yaptırdım yannız aracın bana göre 2 can alıcı noktası var biri tiriger digeride debriyaj baskı balata seti diger aracımda tiriger faciası yaşadım uzun yola gittim geldim yolda tık etmedi sabah babam markete gitmiş orda çalışmamış gittim araba boguldu lpg ile dieye aklıma geldi çünkü marş yapıyodu araç biraz bekledik gene çalışmayınca bide vurdurduk olmadı taksici bir arkadaş tiriger olabilir diyip az aralayıp muhafazasından baktı geçmiş olsun dedi
meger tiriger kopmuş ve tiriger kopunca marş yapmamak gerekiyomuş bana tanıdık arkadaşım olmasına ragmen 1000tl maal oldu üst kapak söküldü siboplar vsvs. bir kayışın kopması nelere maal oldu şimdi bu faciayı yaşamamak için tirigerinde debriyaj setininde en iyisini almak istiyorum suzukı bilgim sıfır oldugundan sizlere sormak istedim interneten az araştırdım ama anlıyamadım marka olayını çözemedim
suzukın orjinal kayışları tiriger dahil ne kadardır ve ne markadır(bana sordugum parçacılar 50-55tl diye fiyatlar aldım ve en az 3 yere sordum fiyatlar aynı hemen hemen bunlar çin malımı dedim yok dediler bana çok ucuz geldi anlayamadım )
debriyaj setinede 100tl dediler
suzukının orjinal markası ne yanı bu işlemler 1 kere olcak en iyisini takmak istiyorum
son sorumda benim bildigim 50-60binkm de tiriger degişir binek araçta öyleydi debriyajın süreside kullanıma baglı olarak degişkendir jiplerde aynı km ler geçerlimi bu bakımlar için
pazartesi -salı gibi degişimlerini yapıcam yardımcı olursanız sevinirim(aracım vitara 94model 3 kapı jlx)
suzukın orjinal kayışları tiriger dahil ne kadardır ve ne markadır(bana sordugum parçacılar 50-55tl diye fiyatlar aldım ve en az 3 yere sordum fiyatlar aynı hemen hemen bunlar çin malımı dedim yok dediler bana çok ucuz geldi anlayamadım )
debriyaj setinede 100tl dediler
suzukının orjinal markası ne yanı bu işlemler 1 kere olcak en iyisini takmak istiyorum
son sorumda benim bildigim 50-60binkm de tiriger degişir binek araçta öyleydi debriyajın süreside kullanıma baglı olarak degişkendir jiplerde aynı km ler geçerlimi bu bakımlar için
pazartesi -salı gibi degişimlerini yapıcam yardımcı olursanız sevinirim(aracım vitara 94model 3 kapı jlx)