Vitara için Yan Koruma

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpreklam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,681

alpreklam

Kamp I
Mesajlar
124
Tepkime Puanı
0
Yer
bursa - merkez
tw de bişi yokken canım sıkıldı ve nette gezinmeye başladım tabi gene acayip gaza gelim ve yarın atölyemde bi yan koruma yapmaya karar werdim hem hi-jack kullanımını kolaylaştırır hemde görünüme katkısı olur die düşündüm.

fikirlerinize özellikle Offroadpassion - Hakan abi seninkile kendin yap -tassarla - dene modelinden yola çıkan biri olarak

eleman resimeri aşağıya koymuş bi inceleyi wer hoşuna giderse yarın irtibat kurun beraber yapalım. we yarın aynı zamanda karter koruma ve sepet yapma planımda war en azından başlamak niyetindeyim.

yanbasamak1.jpg

yanbasamak2.jpg

yanbasamak3.jpg

yanbasamak4.jpg

yanbasamak5.jpg


sesli fikir paylaşımı için 0216 31 08 92
0505 329 69 47

Gökalp SAKLI
 

Etiketler
Ynt: Vitara için Yan Koruma

Herşeyden önce aracın çok güzel olmuş
Yan basamaklardada ellerine sağlık ustam piyasadakilerden farklı ve çok orj.olmuş
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Mesajlar
1,533,676
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst