Vitara ile Grand Vitara Arasındaki Fark

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eyupses Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,863

eyupses

Ana Kamp
arkadaşlar off road maksatlı vitara almayı düşünüyorum.sadece hafta sonları kullanacam.bu iki model arasında bana yardımcı olabilirmisiniz.arazi performansı,modifiye uyumluluğu vs.teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/suzuki_grand_vitara_2_0_4_cyl_1999_model_62_000_km-82WQQaXQQ13636194WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/90_binde_orjinal_suzuki_1_6_jlx-23WQQaXQQ13919349WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: Vitara ile Grand Vitara Arasındaki Fark

1, linkteki araç bana ait. her iki modelide kullanmış biri olarak sürat konfor ağırlık diyorsanız grand.arazi diyorsanız vitara jlx.grand'ta arazide mükemmel ama kıyabilirseniz ve acımazsanız.ben samurai aldım yedeğe ve bu sorunumu çözdüm .artık sıkıntı yok.

Azmi bey ben 18-19 bin tl bütçe ayırdım.benim için önemli olan arazi performansı.arazide çok fark edecekse 3-4 bin daha verir grant alırım.aldığım aracı uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.bende eskir artık.sonuçta ikiside eskiyecek.arasındada fiyat olarak uçurum yok.iyi bir araştırmadan sonra karar vercem tabi.saygılar...

grand daha yeni modeli oldugundan yürürken arazi vitesine gecebilme özelligi var+ olarak ,performans olarak farkı var isede o orandada agırlıgı dez avantajdır ,donanımı konfor acısından zengin dir arazi şartlarında ise az elektronik olanı daha sade olan daha makbuldur ,misal vermek gerekirse abs camura bulanınca okuyucular iptal heleki kablosunda temassızlık yada kopma problemleri dahada sorunlu olur.eski model vitarada cıkma ve yan sanayi parca biraz daha ucuz ve problemsizdir
linkte vermiş oldugunuz araclar standart araclardır off road maksatlı kullanımdan bahsetmişsiniz bu işlerde ileride kendi ihtiyaclarınız dogrultusunda pek cok off road modifiye işine girip baya bi ugraş maddi vede manevi tabii gerecek tir 3 aşagı 5 yukarı bir örnek vermekte gerekirse 15000 ne aldıgınız araca 10-15 bin daha harcarsanız off road maksatlı kullanabileceginiz bir arac olur .
lr defender veya niva standart hali ile sıkı bir arazi canavarıdır fakat standart vitara degil ,fakat modifiye oldummuda bambaşka bir araç olur cıkar.
yapılı araziye uygun arac ta var satılıklar arasında bir kac örnek te ben veriyim
http://www.sahibinden.com/ozel_hazirlanmis_off-road_araci-55WQQaXQQ14369688WQQpXQQdisplayitem&keyword=off%20road
http://www.sahibinden.com/3_gunluk_fiyat_ilk_gelen_alir_2001_1_6_jlx_off_road_versiyon_ara-82WQQaXQQ12473914WQQpXQQdisplayitem&keyword=off%20road
http://www.sahibinden.com/yukseltilmis_vincli_grand_vitara-76WQQaXQQ12954619WQQpXQQdisplayitem

yukarıdaki örneklerdeki gibi bir şey alısanız aldıgınız dakika ormana camura vs korkmadan girebilirsiniz benden söylemesi ;)

maddiyat konusunda dediğniz doğru hazır araç almak mantıklı ama bide şöyle düşünün benimn aracım grand vitara ve satılık öbür taraftan arazi hazırlığı olmadığı için arazi ,ye girmemiş ve yorulmamaış bir araçtır bu da alan kişi için bir avantaj sanırım

yapılmış aracın maliyeti en az 4000 tutar yapılmış araç daha mantıklı gibi

yapılmış araç maddi olarak mutlakaki daha ucuza malolur fakat bende dahil olmak üzre her bu işe gönül veren kişi kendi aracını kendi kafasına göre kendi ihtiyaclarına dogrultusunda kendi yapar ve cok zaman ve para harcar ..sonun dada derki keşke su aracı alsaydım ..

1 YILDIZ (*) Standart 4x4 araçlar.
2 YILDIZ(**) ilaveten, Arazi lastiği, strep, u kilit, yangın söndürücü, ilk yardım seti
3 YILDIZ(***) ilaveten, Roll-Bar, telsiz, balta, kürek
4 YILDIZ(****) ilaveten, Roll-Cage, vinç, makara, yedek benzin, su, avadanlık seti,
5 YILDIZ(*****) ilaveten, Hi-Jack, diferansiyel kilidi, kum paleti, sabit nokta techizatı,

isoff sitesinden alıntıdır
aracların gezilere göre sınıflandırılmasıdır burada pek cok ayrıntı yoktur.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR