adg_ercu Ana Kamp Mesajlar 28 Tepkime Puanı 0 15 Nis 2012 #1 Vitara 5k aracım için arka tamponlardaki sis lambalarına ve cam rüzgarlıklarına ihtiyacım var nereden bulabilirim ? teşekkürler
Vitara 5k aracım için arka tamponlardaki sis lambalarına ve cam rüzgarlıklarına ihtiyacım var nereden bulabilirim ? teşekkürler
UltraStore SUZUKI VITARA JLX Mesajlar 201 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA Web www.ultrastore.us 16 Nis 2012 #2 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı BENDE cam rüzgarlıgı arıytorum ama bulamıyorum
veteriner www.bagbasiveterinerklinigi.com Mesajlar 1,931 Tepkime Puanı 34 Yer DENİZLİ Web www.bagbasiveterinerklinigi.com 16 Nis 2012 #3 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı UltraStore' Alıntı: BENDE cam rüzgarlıgı arıytorum ama bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... Hyundai H100 rüzgarlığını biraz keserek güzel bir şekilde montajlanabiliyor.
Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı UltraStore' Alıntı: BENDE cam rüzgarlıgı arıytorum ama bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... Hyundai H100 rüzgarlığını biraz keserek güzel bir şekilde montajlanabiliyor.
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 16 Nis 2012 #4 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı UltraStore' Alıntı: BENDE cam rüzgarlıgı arıytorum ama bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... evet arkadaşın dediyi gibi bende daha önceki vitaraya hundayininkini uydurmuştum ,aksesuarcılara giderseniz mutlakla uyan çıkar, birde ilan aksesuar bölümüne bakarsanız orada oljinalini bulabilirsiniz.
Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı UltraStore' Alıntı: BENDE cam rüzgarlıgı arıytorum ama bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... evet arkadaşın dediyi gibi bende daha önceki vitaraya hundayininkini uydurmuştum ,aksesuarcılara giderseniz mutlakla uyan çıkar, birde ilan aksesuar bölümüne bakarsanız orada oljinalini bulabilirsiniz.
neco6670@hotmail.com HER DAİM 4 ÇEKER Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARAA 16 Nis 2012 #5 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı arkadaşlar trabzonda zek plas diye bir fırma var zeki abı o bu araclara kendı uretıyor ben 2 senedır kullanıyorum çok memnunum
Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı arkadaşlar trabzonda zek plas diye bir fırma var zeki abı o bu araclara kendı uretıyor ben 2 senedır kullanıyorum çok memnunum
neco6670@hotmail.com HER DAİM 4 ÇEKER Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARAA 16 Nis 2012 #6 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı [SIZE=medium]Zeki Birinci ,iş yerinin adı Zekplas,tel: 0 462 325 25 31 Trabzon[/SIZE]
Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı [SIZE=medium]Zeki Birinci ,iş yerinin adı Zekplas,tel: 0 462 325 25 31 Trabzon[/SIZE]
ilkerland Kamp I Mesajlar 137 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 16 Nis 2012 #7 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı bende stoplar var orjinal olarak sisler varmı bakayım
adg_ercu Ana Kamp Mesajlar 28 Tepkime Puanı 0 17 Nis 2012 #8 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı H100 rüzgarlığını araştırayım ozaman. Teşekkürler
ilkerland Kamp I Mesajlar 137 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 23 Nis 2012 #9 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı sis yok malesef sarı iki sinyal var kırmızı değil kusura bakmayın
adg_ercu Ana Kamp Mesajlar 28 Tepkime Puanı 0 23 Nis 2012 #10 Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı Teşekkürler. Koca google de aradığım parçanın resmini bile bulamadım, kimsenin arka tampon sis ine birşey olmuyor galiba ;D
Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı Teşekkürler. Koca google de aradığım parçanın resmini bile bulamadım, kimsenin arka tampon sis ine birşey olmuyor galiba ;D