Vitara Kapı İç Döşemesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trn48 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,515

trn48

Yeni Üye
Selamlar,yeni bir vitara (2000model vitara jlx 1.6)kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım.Aracımın kapı iç döşemelerinde kapı kolu çevresindeki kumaş ile vinylex kaplama arasında açılmalar var.Sanırım sıcağa bağlı olarak vinylex kaplamanın çekmesinden kaynaklanmış.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlardan çözüm önerisi olan varsa çok makbule geçecektir.Şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: Vitara Kapı İç Döşemesi

Kesinlikle yeniletmeyin.Üzerindekini iyi bir döşemeciye tamir yaptırın.Çünkü sonradan yapılan suni deriler zamanla çekme yapıyor geriliyor ve açılıyor.Benim başıma geldi en sonunda kendim kapıların içini söküp vidalama tekniği kullandım.

merhaba, arabamın kapı içi döşemelerinin yıpranan orta kısmını gerçek deri ile değiştirttim.
aynı zamanda direksiyonuda deri kaplattım. En az sıfır arabadaki kadar kaliteli oldu, en yakın zamanda
resimlerini yüklerim. İyi servis veren işletmeleri başkasınada faydası olsun diye tanıtmak gerektiğini
düşünerek size internet adresini veriyorum. İşlerini 10 numara yapıyorlar.
www.altinuc.com.tr

merhaba,
al1820'nin tavsiye ettiği firmayı bende öneririm.2000 model vitaranın iç döşemelerini yaptırmıştım.Çok memnunum.

vitara'ların kronik hastalığı bu ne yazık ki, ama kronik hastalığı bu olsun yeter ki... ;)

AL1820' Alıntı:
merhaba, arabamın kapı içi döşemelerinin yıpranan orta kısmını gerçek deri ile değiştirttim.
aynı zamanda direksiyonuda deri kaplattım. En az sıfır arabadaki kadar kaliteli oldu, en yakın zamanda
resimlerini yüklerim. İyi servis veren işletmeleri başkasınada faydası olsun diye tanıtmak gerektiğini
www.altinuc.com.tr

sayın AL1820, sizin yaptırdığınız işlemlerin benzerlerinin 2000 model subaru forester aracıma yaptırmak istiyorum. işçilik kalitesini memnuniyet olarak belirtmişsiniz. ücret hakkında da bilgi verebilir misiniz?

teşekkürler.

AL1820' Alıntı:
www.altinuc.com.tr

Bilgilendirme için teşekkürler, benim araçtada aynı sorun vardı. Foto eklerseniz sevinirim. Selamlar.

trn48' Alıntı:
Selamlar,yeni bir vitara (2000model vitara jlx 1.6)kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım.Aracımın kapı iç döşemelerinde kapı kolu çevresindeki kumaş ile vinylex kaplama arasında açılmalar var.Sanırım sıcağa bağlı olarak vinylex kaplamanın çekmesinden kaynaklanmış.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlardan çözüm önerisi olan varsa çok makbule geçecektir.Şimdiden teşekkürler.
arkadaşım, yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, aynı araçtan aynı model benimde var, aldığımda aynı sorun bendede vardı, iyi bir döşemeciye gidin, bu açılan yerlere kapı döşemesinin renkinde fitil yapıştırsınler, yapıştırmayı japon yapıştırıcı ile yapıştırıyorlar, ayrıcı bu fitil burada bir estetik görüntü oluşturuyor çok güzel duruyor.....bilgine ....hoşçakal.....

İlgilenip cevap yazan ve iyi niyetlerini ileten arkadaşlara çok teşekkürler,bir döşemeci arkadaş iç döşeme orta kısmına yeni kaplama yaptı.oldukça şık oldu yakında resimlerini atmaya çalışacağım.

Ben de fikrimi değiştirdim.Gerçekten güzel çalışmalar yapmışlar.

ardass' Alıntı:
sayın AL1820, sizin yaptırdığınız işlemlerin benzerlerinin 2000 model subaru forester aracıma yaptırmak istiyorum. işçilik kalitesini memnuniyet olarak belirtmişsiniz. ücret hakkında da bilgi verebilir misiniz?

teşekkürler.

Ben firmadan fiyat istedim. Cevaplarını aynen kopyalıyorum.

MAIL SISTEMIMIZDEKI YOGUNLUKTAN DOLAYI ZAMAN ZAMAN SORULARINIZA GEC CEVAP VERMEK DURUMUNDA KALABILIYORUZ. ANLAYISINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.

ARACINIZ ILE ILGILI YAPILABILECEK ISLER ASAGIDA BILGILERINIZE SUNULMUSTUR.

1.SINIF ITHAL ALMAN SUNI DERI ILE KAPI ICI KUMAŞ KISIMLARIN YENILENMESI
ARACINIZIN KAPILARINDAKİ SARKMA VE DEFORMASYONLARIN GIDERILEBILMESI ICIN MEVCUT KUMAŞ TAMAMEN TEMIZLENMEKTE, GEREKLI YUMUSAKLIK HISSININ SAGLANMASI ICIN 3 KAT YAPISTIRICI ILE ONCE OZEL KUMAS KAPLANMAKTA, DAHA SONRA ITHAL ALMAN MALI SUNI DERI ILE KAPLANMAKTADIR. KAPI ICI KUMAS KISIMLARI YENILENMESI ISLEMI SABAH BIRAKTIĞINIZDA AKSAMA DOGRU TAMAMLANMAKTADIR. BU DERILER ILE YAPMIS OLDUGUMUZ UYGULAMALARA 3 YIL TAM GARANTI VERMEKTEYIZ. BU SURE BITTIKTEN SONRA DA IYI NIYET CERCEVESINDE HER TURLU SORUNUNUZDA HIZMETINIZDEYIZ.
1.SINIF ITHAL SUNI DERI KULLANILARAK KAPI YENILEME ISLEMININ TUTARI 4 KAPI ICIN NAKIT 250 TL +KDV’DIR.

CARDFINANS – BONUSCARD - WORLDCARD SAHIPLERINE
A) Pesin Fiyatina 147 TL x 2 Taksit Toplam 294 TL’dir.
B) 82TL x 4 Taksit Toplam 328 TL’dir.
C) 44TL x 8 Taksit Toplam 352 TL’dir.
D) 31TL x 12 Taksit Toplam 372 TL’dir.

1.SINIF ITHAL ITALYAN HAKIKI DERI ILE DERI DOSEME
ARACINIZIN DERI DOSEME ISLEMI; KOLTUKLARINIZ, BASLIKLARINIZ, KAPI UZERINDEKI ORTA KUMAS BOLUMLER VE VARSA KOL DAYAMALARINIZIN DERI ILE KAPLANMASINI ICERMEKTEDIR. INTERNET SITEMIZIN RENK SECENEKLERI BOLUMUNDE (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=145) GORMUS OLDUGUNUZ DERILER % 100 OTOMOBILLIK TEST VE SERTIFIKALARA SAHIP DERILERDIR. DERI DOSEME ISLEMI YAKLASIK 1.5 GUN SÜREDE TAMAMLANMAKTADIR. BU DERILER ILE YAPMIS OLDUGUMUZ UYGULAMALARA 3 YIL TAM GARANTI VERMEKTEYIZ. BU SURE BITTIKTEN SONRA DA IYI NIYET CERCEVESINDE HER TURLU SORUNUNUZDA HIZMETINIZDEYIZ.
1.SINIF ITHAL HAKIKI DERI KULLANILARAK DERI DOSEME ISLEMININ TUTARI
NAKIT 1300 TL +KDV’DIR.

A) Pesin Fiyatina 767 TL x 2 Taksit Toplam 1534 TL’dir.
B) 393TL x 4 Taksit Toplam 1572 TL’dir.
C) 270TL x 6 Taksit Toplam 1620 TL’dir.
D) 208TL x 8 Taksit Toplam 1664 TL’dir.
E) 171TL x10 Taksit Toplam 1710 TL’dir.
F) 146TL x12 Taksit Toplam 1752 TL’dir.

1.SINIF ITHAL ALMAN MALI SUNI DERI ILE DERI DOSEME
SON YILLARDA OTOMOBIL URETICILERI, DAHA DAYANIKLI VE DAHA UYGUN FIYATLI OLMASI NEDENIYLE, URETTIKLERI OTOMOBILLERDE SUNI DERI OPSIYONUNU SUNMAYA BASLAMISLARDIR. FIRMAMIZ TARAFINDAN KULLANILAN SUNI DERILER ALMANYA’DAN ITHAL EDILMEKTE VE MERCEDES BENZ – BMW – AUDI GIBI OTOMOTIV DEVLERI TARAFINDAN KULLANILMAKTADIR. ALMAN SUNI DERILER ILE YAPMIS OLDUGUMUZ UYGULAMALARA 3 YIL TAM GARANTI VERMEKTEYIZ. BU SURE BITTIKTEN SONRA DA IYI NIYET CERCEVESINDE HER TURLU SORUNUNUZDA HIZMETINIZDEYIZ. SUNI DERI UYGULAMA ORNEGI ICIN (www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=215) SAYFASINI ZIYARET EDEBILIRSINIZ.
1.SINIF ITHAL ALMAN MALI SUNI DERI KULLANILARAK DERI DOSEME ISLEMININ TUTARI
NAKIT 650 TL +KDV’DIR.

A) Pesin Fiyatina 383 TL x 2 Taksit Toplam 766 TL’dir.
B) 196TL x 4 Taksit Toplam 786 TL’dir.
C) 135TL x 6 Taksit Toplam 810 TL’dir.
D) 104TL x 8 Taksit Toplam 832 TL’dir.
E) 86TL x10 Taksit Toplam 860 TL’dir.
F) 73TL x12 Taksit Toplam 876 TL’dir.

DIREKSIYON DERI KAPLAMA
DIREKSIYON ORNEKLERINI GORMEK ICIN INTERNET SITEMIZIN SAG MENUSUNDE DIREKSIYON DERI KAPLAMA BOLUMUNU (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=229) ZIYARET EDEBILIRSINIZ. HAKIKI DERI ILE DIREKSIYON KAPLAMA ISLEMI TAMAMEN EL ISI OLUP YAKLASIK OLARAK 5 SAATTE YAPILABILMEKTEDIR. DIREKSIYON DERI KAPLAMA ISLEMININ BEDELI
NAKIT 125 TL +KDV’DIR.

A) Pesin Fiyatina 74 TL x 2 Taksit Toplam 148 TL’dir.
B) 41TL x 4 Taksit Toplam 164 TL’dir.
C) 22TL x 8 Taksit Toplam 176 TL’dir.
D) 16TL x 12 Taksit Toplam 192 TL’dir.

WAECO KOLTUK ISITMA SISTEMI
KOLTUK ISITMA SISTEMI IKI ON KOLTUK ICIN TAKIM HALINDE SUNULMAKTA OLUP HEM KUMAS HEM DE DERI KOLTUKLARA UYGULANABILMEKTEDIR. KOLTUK ISITMA BILGILERI ICIN INTERNET SITEMIZIN KOLTUK ISITMA BOLUMUNU (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=93) ZIYARET EDEBILIRSINIZ. UYGULAMA SURESI 4 SAAT GARANTI SURESI 2 YILDIR.
NAKIT 450 TL +KDV’DIR.

A) Pesin Fiyatina 265 TL x 2 Taksit Toplam 530 TL’dir.
B) 147TL x 4 Taksit Toplam 588 TL’dir.
C) 78TL x 8 Taksit Toplam 624 TL’dir.
D) 55TL x 12 Taksit Toplam 660 TL’dir.

NAKIS UYGULAMASI
ISTEDIGINIZ HERHANGI BIR LOGO YA DA YAZININ KOLTUKLARINIZA NAKIS OLARAK ISLENMESI MUMKUNDUR. ORNEKLERINI INTERNET SITEMIZDE (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=167) GOREBILIRSINIZ.
IKI ON KOLTUK ICIN BEDELI
NAKIT 125 TL +KDV’DIR.

A) Pesin Fiyatina 74 TL x 2 Taksit Toplam 148 TL’dir.
B) 41TL x 4 Taksit Toplam 164 TL’dir.
C) 22TL x 8 Taksit Toplam 176 TL’dir.
D) 16TL x 12 Taksit Toplam 192 TL’dir.

TAVAN KUMAS YENILEME (SUNROOF’SUZ BINEK TIPI ARACLAR)
SARKMIS YA DA DEFORME OLMUS TAVANLARINIZIN ORJİNAL TAVANLIK KUMASLAR ILE YENILENMESI MUMKUNDUR. TAVAN YENILEME ISLEMI 1 GUN SURMEKTEDIR. ORNEKLERINI INTERNET SITEMIZDE (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=149) GOREBILIRSINIZ.
NAKIT 200 TL +KDV’DIR.

A) Pesin Fiyatina 118 TL x 2 Taksit Toplam 236 TL’dir.
B) 65TL x 4 Taksit Toplam 260 TL’dir.
C) 35TL x 8 Taksit Toplam 280 TL’dir.
D) 25TL x 12 Taksit Toplam 300 TL’dir.

TAVAN KUMAS YENILEME (SUNROOF’LU BINEK VE JEEP TIPI ARACLAR)
SARKMIS YA DA DEFORME OLMUS TAVANLARINIZIN ORJİNAL TAVANLIK KUMASLAR ILE YENILENMESI MUMKUNDUR. TAVAN YENILEME ISLEMI 1 GUN SURMEKTEDIR.
NAKIT 250 TL +KDV’DIR.

E) Pesin Fiyatina 147 TL x 2 Taksit Toplam 294 TL’dir.
F) 82TL x 4 Taksit Toplam 328 TL’dir.
G) 44TL x 8 Taksit Toplam 352 TL’dir.
H) 31TL x 12 Taksit Toplam 372 TL’dir.

KOL DAYAMA UYGULAMASI
KOL DAYAMA MONTAJI 3 SAAT SURMEKTEDIR. ORNEKLERINI INTERNET SITEMIZDE (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=154) GOREBILIRSINIZ. BEDELI ADET BASINA
NAKIT 100 TL +KDV’DIR.

A) Pesin Fiyatina 59 TL x 2 Taksit Toplam 118 TL’dir.
B) 33TL x 4 Taksit Toplam 132 TL’dir.
C) 18TL x 8 Taksit Toplam 144 TL’dir.
D) 13TL x 12 Taksit Toplam 156 TL’dir.

ARACINIZA EN UYGUN RENK SECENEGININ TESPITI VE KARSILIKLI DETAY BILGILENDIRME ICIN MUSAIT OLDUGUNUZ BIR ZAMAN DILIMINDE FIRMAMIZI ZIYARET ETMENIZI TAVSIYE EDERIZ. BU SAYEDE ARACINIZ ILE ILGILI EN IYI COZUME BERABER KARAR VEREBILIRIZ. HER KONUDA SORULARINIZ ICIN 0216 572 60 90 VE 0216 469 84 50 NO’ LU TELEFONLARIMIZDAN BIZLERE ULASABILIRSINIZ. HER TURLU SORUNUZU YANITLAMAKTAN MEMNUNIYET DUYACAGIMIZI BELIRTIR, ESENLIKLER DILERIZ.

SAYGILARIMIZLA,
ALTINUC DERI VE OTOMOTIV SANAYI TICARET A.S.
EKREM – AYDIN ALTINUC

aracı İzmir"den satın aldığımdan dolayımıdır bilinmez kapı döşemelerinde benim sıkıntımda çok büyük, güzel bir deri kaplatırsam süper olacaklar inşallah.herhalde vitara larda bu olay kronik galiba...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR