MUDANYALI Kamp III Mesajlar 521 Tepkime Puanı 2 Yer MUDANYA 21 Ocak 2009 #17 Ynt: Vitara Karda Performans Ynt: Vitara Karda Performans « Yanıtla #15 : Bugün 12:18:32 » olurmu hiç genç adam..özür dilemek te ne? benim üzüldüğüm taraf,hırs yapmanıza gerek yok..ne olursa olsun sonuçta 4 tane tekerlek...yere basmadımı alem-i cihan olsa yürümez değilmi? sevgiyle kal...
Ynt: Vitara Karda Performans Ynt: Vitara Karda Performans « Yanıtla #15 : Bugün 12:18:32 » olurmu hiç genç adam..özür dilemek te ne? benim üzüldüğüm taraf,hırs yapmanıza gerek yok..ne olursa olsun sonuçta 4 tane tekerlek...yere basmadımı alem-i cihan olsa yürümez değilmi? sevgiyle kal...
civeneburi Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 30 Ocak 2009 #18 Ynt: Vitara Karda Performans slm arkadaşlar batuhanın bahsettiği araç bu bu yükseklikle ve ve bu jantlarla suzukiden nasıl bir perfonmans beklenirki
Ynt: Vitara Karda Performans slm arkadaşlar batuhanın bahsettiği araç bu bu yükseklikle ve ve bu jantlarla suzukiden nasıl bir perfonmans beklenirki
civeneburi Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 30 Ocak 2009 #19 Ynt: Vitara Karda Performans birde önlerde hiç manevra yok sayılır sürtme yapıyor.
997799 kings go ahead Mesajlar 2,095 Tepkime Puanı 5 Yer çorum 1 Şub 2009 #20 Ynt: Vitara Karda Performans ya abicim bu sürtme benim arabada yok versiyon falan mı farklı acep.