KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Üstad hoşgeldin, birçok yeni konuda ismini göremeyince nerdesin diye merak etmiştim. Sanırım rahatsızlık durumları vardı, geçmiş olsun.
Daha önce Çağlar hocamın açtığı bir başlıkta snorkel için bi liste oluşmaya başlamıştı. Ben de bir tane istiyorum. Ankara daki suzukicilere durumu bu hafta sonu aktaracağım bir kaç kişi daha isteyebilir. Ne kadar çok sayı o kadar pazarlık payı..
arkadaşlar çok iyi bir fiber ustası var tanıdığım ve maliyet çıkarıcam yakın zamanda. liste ne kadar çok olursa fiyat düşer. bide ithalatçı bi abimiz var fuara gitçek ve fiyat alacak ikisinden birisi garanti...
İşlevsellik çok önemli ama görüntü de bir o kadar önemli, zaten şnorkel işinde rakipten çok seyirciye, tribüne oynama sözkonusu bence. O bakımdan imal edilecek ürünün safari kalitesinde ve kupa ile aynı hatlarda olup puzzle parçaları gibi kupaya oturması çok önemli
Arkadaslar pazartesi yada sali gunu fyatlari yazacagim. Ve jimnye de ozel kalip bulunmakta ayrica snorleller safariyle birebir olacak ve sapkalarinda zaten orjinal safari kalibi var safari snorkels yaziyor