Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vitara'da Bazen D Konumunda Vites Değişmiyor ?..
yağın zamanı gelip geçmiş olabilir... yağıda eksik olabilir .içindeki şanzumanda ki okuyucu karıştırıyor olabilir.... viteslerde sert geçiş varsa baskıda bitiyor olabilir..okadar çok ki sebep ben bir kaçını yazdım ve bir çok kişi de yazbilir...tamircinin görüp denemeden söylenecek her şey boş ve afaki kalabilirr........................ama bu konu ve başlığı jeep bölümünde değil markanın olduğu bölümde açmanızı tavsiye ederimm...daha yadımcı bilgiler gelir..
Ynt: Vitara'da Bazen D Konumunda Vites Değişmiyor ?..
Yener bey öncelikle aracınız kaç model onu yazmamışsınız bide araç rampa yukarı çıkarken çekişi nasıl bayılıyomu araç istop edecek gibi oluyomu bunları yazmamışsınız eğer bu dediklerimi aracınızda yaşıyosanız sizin sorununuzda benim daha önce yaşadığım sorunla aynı otomatik vitesli araçlar genellikle arızalı olsalar bile düz yolda giderler ancak rampa çıkışlarında sorun ortaya çıkar ben bu yüzden şanzıman değiştirmek zorunda kaldım çünkü araç şanzıman içinde ki plakların yanmasından dolayı vites geçişlerin i gerçeklestiremiyo ancak ayağınızı gazdan çekmeniz durumunda rahatlıyo size önerim çok geç olmadan iyi bir otoöatik şanzıman ustasına aracınızı deneterek baktırmanız ve sorunu çözdürmeniz olacak otomatik şanzımanlar kolay bozulmazlar ama bozuldumu da arızası büyük oluyo bazen benim gibi şanzıman değiştirmek zorundada kalabiliyosunuz umarım ytardımcı olabilmişimdir saygılar