KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sahip olduğum serviste opel ve diğer binek markalarda hizmet veriyoruz. isterseniz çıkma, export, frontera için araştırabilirim. Bana model, şase ve motor bilgilerini ruhsatttaki gibi bildirirseniz önümüzdeki hafta çarşamba gününden sonra bakabilirim. Yarından itibaren çarşamba gününe kadar türkiyede ilk kez 12 tane ssang yong aycton'a yükseltme kiti uygulaması için erzurumda olacağım. Dönüşte ilgilenebilirim
benim aracım 94 model 2.0 i spor model , e postam sssinan2000@yahoo.com , benim usta difransiyeli açarak ayna mahrutiyi ayarladı hemde çok basit bir yöntemle ,greste dişlilerin bıraktığı iz ile.şimdi ses yarıya düştü diyebilirim.4.vitesde çok az 5. vitesde duyuyorsunuz . idare eder işte eskiden murat 124 ler nasıl bağırırdı hatırlarsınız.ama ben yine de değiştirmek isterim.servisiniz nerede .birde ön takım parçalarını da bulabilirmiyiz.ben bursa da ikamet ediyorum
pendikte yakın bir arkadaşım var arada yanına gidiyorum.servisinize uğrarım tam adres ve telefonlarını yazarsanız.birde yürüyen aksama ait parçaları kolay temin edebiliyormusunuz.