Vitaram Sol Tarafdan Su Alıyor Ne Yapmalıyım ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yenerh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,585

yenerh

benim meskenim dağlardır
Yer
trabzon
arabamı yenı aldım 99 model yanlız anlamadığım bişey var ayak aldı paspas suyun içinde kalıyo buda yetmezmış gibi arka darafa da veriyor döşemeyı sökduk cam aldından gelıyo gıbı yada fıdıllerden ama bulamadık şaşkınlık içerisindeyım camın ald kısmına sılıkonla besleme yapdık gene yok deli olacam yaaa 64 model dendeli jıp vardı bır kırık su gırmıyodu bu benı delirtdi başından gecen varsa yardımcı olursa sevınırımm arkadaşlar...

Etiketler
Ynt: Vitaram Sol Tarafdan Su Alıyor Ne Yapmalıyım ?

Aracın altındaki tapalar düşmüş olabilir kontrol ederseniz ordanda alıyor olabilir ıslak yollarda gittikçe..

Kalorifer radyatöründen geliyor olabilir.Benim araçtada aynısı olmuştu radyatörü değiştim ve durum düzeldi.

altan almıyor usdunden suyu bol bol verınce betalın arkasındakı döşemenın aldından usden asaya gelıyo bırde fdılın bıtımınden gıbı ama hasta oldum yaa..

Yazım ve Türkçe imla kurallarına dikkat ederseniz seviniriz. Mesaj göndermeden önce, lütfen tekrar okuyalım, yalın düzgün ve yazım hatası olmamasına dikkat edelim.

Saygılarımla
Hakan Irıklı
Off-Road Yönetim

kadeşlerim ben bu kadar yazabılıyorum imla hatalarım var ama nabablırım anlaşılamaıyormuyum okuyamadıysam benım sucum mu engelli olduğumda fazla okuyamadım bu kadar becerebiliyorum çekmeyen bilemez uzakdan davulun sesi iyi gelır..

arkadaşlar, bu olayı fazla parlamadan söndürelim bence. arkadaşımız karadeniz şivesiyle konuşuyor sanırım, doğal olarakta ağzından çıkanları bu şekilde yazıya döküyor. eleştrilerimizi daha münasip bir dille kimseyi kırmadan aktarabilirsek, kimse ne kızar ne de üzülür. sonuçta bu platformda, ortak gönül verdiğimiz şeyleri paylaşmak için buluşuyoruz. sanal ortamı bırakın, çevrenize bakın, buradaki kadar gönül verdiğiniz, konuşurken heycanladığınız bir konuyu paylaşabileceğiniz, kaç kişi var. ömür kısa, kalp nazik, insan olmak bir erdem.

Pardon bu konuda bende rahat olabilir miyim?

Hasan abi acaba tavan raylarını ordan alabilirmi hani su oluğu gibi biyerler var tavanda. Ordan alıpta cam kenarından aşağı akıyor olabilir...

Peki arkadaşın sorunu çözüldümü. Çözüldü ise ne şkilde olduğu anlatılırsa diğer arkadaşlara faydası olabilir.

Sahin05 sizede rahat olun diyebilir hazirlikli olun :smiley:

vosdost' Alıntı:
Sahin05 sizede rahat olun diyebilir hazirlikli olun :smiley:

Uyarı için teşekkürler. B u kadar rahatlıktan sonra benide hazırol'da bekletmesin. :D

Şaka bir yana, ben arkadaşların anlaştığına inanıyorum. Ancak gerçekten aracın durumu ne oldu onu merak ettim. Yenerh arkadaşımız bizi aydınlatırsa seviniriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR