KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2012 yazında motorsikletle yunanistan gezisi planlıyorum vize işlemlerinde zorluk çıkarmı (atanamamış bir öğretmenim)
merhaba .nacizane aklıma gelen google dan yunanistan gezisi olarak aratıldığında bişeyler çıkar diye düşünüyorum.ben forumlarda vize için bilgilere rastlıyorum .cevap biraz eksik oldu kusura bakmayın .sıkıntısız gidersiniz inşaallah .
vize derken aracın içinmi kendin içinmi ? ve yunan konsolosluğundan ne gerektiğine dair bilgi vermiyorlarmı acaba ? ve ist isen yunanistan konsolosluğunun girişinde ilan panosu var istediğin tüm bilgilere ordanda ulaşabilirsin her gelen konsolos farklı işlemler cıkarabiliyor bence en doğrusu ordan bilgi alman
hem motorsiklet hemde kendim için alacam vizeyi beni tedirgin eden red aldığımde 5 yıl giriş yasağı olabiliyormuş ben onu merak ediyorum ayrıca vize başvurusu yapıpta alamayan varsa yardımcı olursa sevinirim