A ati1983 Ana Kamp Mesajlar 54 Tepkime Puanı 0 25 Eyl 2012 #1 herkese slm benim keçi 1986 model. Bugün vizeye girdim problemsiz geçti ışıkları felan hiç sökmedim yani sis farlı vizeye de giriliyor herangi sorun çıkmadı bilginize saygılar...
herkese slm benim keçi 1986 model. Bugün vizeye girdim problemsiz geçti ışıkları felan hiç sökmedim yani sis farlı vizeye de giriliyor herangi sorun çıkmadı bilginize saygılar...
NivamYokBenim Ana Kamp Mesajlar 91 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 26 Eyl 2012 #2 Ynt: vize Bilgilendirme icin tsk ederim benim niva nin yanlarinda siyah serit var acaba muayee de sorun cikar mi merak ediyorum
Ynt: vize Bilgilendirme icin tsk ederim benim niva nin yanlarinda siyah serit var acaba muayee de sorun cikar mi merak ediyorum
A ati1983 Ana Kamp Mesajlar 54 Tepkime Puanı 0 27 Eyl 2012 #3 Ynt: vize hocam zannetmiyorum bi sorun çıkacağını siz öyle girin zaten bi sorun çıkarsa bile 1 ay mühtedi var ücretsiz tekrar girersiniz.
Ynt: vize hocam zannetmiyorum bi sorun çıkacağını siz öyle girin zaten bi sorun çıkarsa bile 1 ay mühtedi var ücretsiz tekrar girersiniz.