KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba,
Volkswagen LT35 motokaravan hakkında bilgi almak için yazıyorum. İlgilendiğim bir araç var, 2005 model.
Bu araçların mekanik olduğu bilgisini söylediler ancak konu hakkımda bilgim yok, çok fazlar bilgiye de henüz ulaşamadım. Parçası, ustası, kronik arızası, vs.
Karavan olarak kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Yakıt durumu, çekişi, yol tutuşu, vs.
Teşekkürler…
Ben lt35 i hem karavan olarak hem de iş arabası olarak kullandım.Artıları= 1.Yakıt sarfiyatı muadillerine göre uygun 2.Yedek parça sorunu yok,parça fiyatları uygun 3.Motoru 2.5 luk ve çok dayanıklı bir motor 4. Kolay kolay arıza yapmayan,hatta yakıt seçmeyen bir araç. 5. Ustasını bulmak kolay,fazla elektronik bir aksam yok. Eksileri = 1. İçeriye çok ses alıyor 2. Ölçüleri karavan dizaynı için oldukça zorlayıcı 3.Etekler de çürüme kronik bir sorun
Ben lt35 i hem karavan olarak hem de iş arabası olarak kullandım.Artıları= 1.Yakıt sarfiyatı muadillerine göre uygun 2.Yedek parça sorunu yok,parça fiyatları uygun 3.Motoru 2.5 luk ve çok dayanıklı bir motor 4. Kolay kolay arıza yapmayan,hatta yakıt seçmeyen bir araç. 5. Ustasını bulmak kolay,fazla elektronik bir aksam yok. Eksileri = 1. İçeriye çok ses alıyor 2. Ölçüleri karavan dizaynı için oldukça zorlayıcı 3.Etekler de çürüme kronik bir sorun