KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yola çıkılacaktı, hangi araçla gidileceğine de karar verilmişti. Antalyaya gidilip gelinecekti ama bir de İzmir çıkınca yol uzadı ve 1700 km oldu.
Yinede araç tercihinden vazgeçilmedi, uzun zamandır garajda duran 36 yaşındaki 6 yıldır yol arkadaşım olan "Şaşkın" garajdan çıktı, yıkandı, yağı değiştirildi ve yollara düştü.
Hava muhalefeti ve fazla mola vermememiz nedenleriyle hikayede (fotoğraflarda) atlamalar olsada "Şaşkın" ile 8 gün süren bu yolculuğu sizlerle paylaşmak istedim.
Yola Ankara gölbaşından sabah 9 civarı başlıyoruz, hedef Konya üzeri Antalya. Birkaç kısa ihtiyaç molasından sonra Seydişehir yakınlarında bir mola daha veriyoruz.
[attachment=1]
Mola sonrası yola devam
[attachment=2]
Akşam saat 6 civarı Antalyaya Serik'e varıyoruz burda filim kopuyor birkaç günlüğüne ;D
Birkaç gün sonra Antalyadaki büyüklerimizle görüşmeye gidiyoruz. Hanım hafiften şikayetçi oluyor burada damı sanayiye gideceğiz diye ama ordaki dostlarımız Ahmet usta, Faruk ve Lokman beylerle tanışınca şikayetini geri alıyor.
Ynt: Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010)
Tırmanırken birde bakıyoruz ki önümüzde başka bir vosdost. Hemen hızlanıyor ve yetişiyoruz.
[attachment=1]
[attachment=2]
Tabi vosvos usulü selamlaşıp yola devam ediyoruz.
Burda film de yine kopukluk var. Çay ve ihtiyaç molası verdiğimiz restoranda bir turist otobüsü duruyor ve Pamukkaleye gitmekte olan Alman turistler iniyor otobüsten.
Uzun uzun bizim Şaşkını inceliyorlar ama biz hiç fotoğraf çekmemişiz o anlarda.
Denizliye varmadan önce, ismini unuttumğum bir cam eşya dükkanında duruyoruz. Çok güzel el işi camlar var.
Bahçesinde de çok şirin bir köpek.
[attachment=3]
Mehmet araçta uyuduğu için ben çok uzaklaşamıyorum, fırsattan istifade birkaç fotoğraf çekiyorum.
Ynt: Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010)
Yol boyu yağmur devam ediyor, ama bizim keyfimiz yerinde. Müzik bile dinliyoruz, vovosun motor şıkırtıları ile birlikte ;D
[attachment=1]
[attachment=2]
Vosvosumuzun içi oyuncak dolu, ön camda bile var ;D
Araya gezi öncesinden kısa bir anı : Mehmet kreşe giderken oyuncak arabalarından birini yanında götürmek istiyor. Ben bugün oyuncak günü değil arabayı geri bırak diyorum. Cevap hazır "Baba o bir araba değil vosvos" ;D
[attachment=3]
Leyleği havada gördük ve belgeledik, bu sene bize çok yol var anlaşılan ;D