KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010)
Bende üniversite döneminde ve sonrasında kulandım Ankara, Bodrum, Antalya hattında az lastik eritmedik. Ama dediğiniz gibi artık 2. yada 3. araç olarak sadece keyif için kullanabilirim ancak. :-[ :-[
Siz söyleyince hatırladım, benim babamında beyaz 1974 modeli vardı, onunla ben 7-8 yaşlarındayken Türkiye turu yapmıştık. 4 kişilik aile tavanda sepet... Bütün gezi boyunca bir defa olsun arıza yaptığını hatırlamıyorum. Muhteşem bir arabadır bu vosvoslar
VARHUB' Alıntı:
Bende üniversite döneminde ve sonrasında kulandım Ankara, Bodrum, Antalya hattında az lastik eritmedik. Ama dediğiniz gibi artık 2. yada 3. araç olarak sadece keyif için kullanabilirim ancak. :-[ :-[
Siz söyleyince hatırladım, benim babamında beyaz 1974 modeli vardı, onunla ben 7-8 yaşlarındayken Türkiye turu yapmıştık. 4 kişilik aile tavanda sepet... Bütün gezi boyunca bir defa olsun arıza yaptığını hatırlamıyorum. Muhteşem bir arabadır bu vosvoslar
1991 yılıydı...
1974 model turuncu 1200 üm vardı...
Bir kez bile yolda bırakmadı beni...
Sonra modaya uyup Renault 9 aldım (ikinci el 3 yıllık bir araçtı) o kış boyunca bir hararet sorunuyla cedel oldum...
sattığıma vw i çook pişman oldum...
selimsarper' Alıntı:
1991 yılıydı...
1974 model turuncu 1200 üm vardı...
Bir kez bile yolda bırakmadı beni...
Sonra modaya uyup Renault 9 aldım (ikinci el 3 yıllık bir araçtı) o kış boyunca bir hararet sorunuyla cedel oldum...
sattığıma vw i çook pişman oldum...
Sedat Kardeşim paylaşım için teşekkürler. Aracınız 06 plaka...Ankara'da böyle klasik fakat çok bakımlı ve düzgün araçlar çok fazla. Hâlâ 1960-70 model Opel, Ford gibi araçlar
taş gibi yollarda...
Sizinkinide Allah nazardan saklasın. Başka geziler dileği ile.
SÜVARİ' Alıntı:
Sedat Kardeşim paylaşım için teşekkürler. Aracınız 06 plaka...Ankara'da böyle klasik fakat çok bakımlı ve düzgün araçlar çok fazla. Hâlâ 1960-70 model Opel, Ford gibi araçlar
taş gibi yollarda...
Sizinkinide Allah nazardan saklasın. Başka geziler dileği ile.
Sedat hocam,anlatım süper resimler harika.O kadar güzrl yorumlamışsın ve fotoğraflamışsınki sanki bende o vosvos un içindeydim de sizlerle yolculuk ettim.Bu güzel yolculuk için teşekkürler