VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,180

Etiketler
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

araçta birçok kişinin olduğu gibi benim de gözüm vardı nasip sizeymiş. güle güle kullanın

Ne diyelim...bir kıza 10 kişi talip olurmuş..bir kişiye nasip olurmuş.. ;D ;D ;D

Nasip bana imiş demekki...Umarım gönlünüzdeki karavana kavuşursunuz birgün.

vwcaravelle' Alıntı:
araçta birçok kişinin olduğu gibi benim de gözüm vardı nasip sizeymiş. güle güle kullanın

Nihayettt.......ruhsat da karavan olarak çıktı..ohh beee...

..

Sagolsunlar Karavanı aldıgım Fiat bayisi ;

"size ruhsatı biz çıkartacagız..zaten araç yurda girişte orijinal olarak bütün plan ,proje herşeyi dosya halinde hazır duruyormuş.Ama karavan içişlerinde BALİSTİK inceleme aracı olarak kullanıldıgı için..sadece plaka takmışlar..ruhsat çıkartmamışlar..

Bir haftayı geçen bir sürede sıkıntı olmadan "özel amaçlı motor karavan " diye çıkartıldı.sınıfı da MI diye yazıyor.

Ama anlayamadıgım bir şey ise.." kişi sayısı 2 " diyor..niye yazdılar bunu anlamadım..ne mahsuru olur ileride ?????

Daha yeni girdik eve..

Yusuf kardeşime de ugrayacaktık .....yagmur.yagmur...noterin cuma günü ve hafta sonu olmasından yogun oluşu..herşeyi bir arada -bir derede olmasına neden oldu.

Evet aracı aldık ..onunla döndük evimize...

ben mesaj yazarken siz de aynı anda yazmışsınız..sizden habersiz yazdıgım için okudunuz sanırım..yanınıza ugrayacaktık..noterden kapanmadan önce son çıkan biz olduk..

Yusuf Aybek' Alıntı:
İsmail bey ruhsatınız hayırlı olsun aracı teslim aldınızmı.

Satış işlemini yapan Burak bey

"İsmail bey..ilanı size aracı sattıgımız gün kaldırmıştık..hala arayan var..ne nasipli adammışsınız abi.." diyor ;D ;D

Hatta patronlarının arkadaşı illa aracı görücem..foto çekecem diye gelmiş birgün..bol bol foto çekmiş.."Keşke bana sormadan-haber vermeden satmasaymış..kesin alırdım. demiş..Bir an içim gitti..

bu da ruhsatın parçası..plakayı 77 yaptıracagım için şu an eski plakayla geldik..

İsmail bey hayırlı olsun o işleri iyi bilirim koşuşturma işler yetişmez hep sona kalırsınız güzel telaşdır önemli olan sona ulaşmaktır mutlu son ;D gezi fotoğraflarınızı bekliyoruz bundan sonra

Gökhan bey,Yusuf bey;

araçta emniyet kemerleri olan şoför dahil önde 2 koltuk,
arkada 2 sıra 3 er kişilik koltuk varken..neden kişi sayısı 2 yazdılar ?
mesela ilerde yanımıza kızımızı da alıp seyahate çıksak..gerek yurtiçi gerek yurtdışı kontrollerde araçta 3 kişi olsa. ne olacak ?

Koltuk sayısı problem çıkarabilir.

aracın boş ve dolu ağırlık kısmına ne yazdılar?

SON KONULAR - FORUM