VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raptor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,296
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raptor

Hikmet özkan ANKARA
Yer
ankara
herkese merhabalar gezenbilir karavan bölümündeki insanları ve onların bilgi paylaşımlarını okudukca gaza geldim ve tadilata başladım aslında arcım oldukca yeterli idi ama en büyük sıkıntı duşumun olmayışıydı önce bir duş koyuyum dedim ama bir türlü istediğim projeyi çizemedim aracımın boyası biraz soluk duruyordu bende komple bir tadilata giriştim şu an tavanın ön kısmını 30 cm yükselttim en cok tavan yükselme esnasınde fotoğtaf cekemediğim için üzüldüm cekebilseydim forum için çok faydalı olacaktı tavan yükseltme göründüğü kadar kolay bir iş değil çünkü neyse bundan sonraki aşamaların ayrıntılı olarak resimlerini cekip forma ekliycem inşallah iç dizayn aşamalarına geçtiğimde bilgilerinize başvuracağım herkese şimdiden teşekkür ederim hoşca ve doğayla kalın

Etiketler
Ynt: VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

Dewamm

Sayın Raptor zor ama sonu keyifli bir işe girişmişsiniz Allah kolaylık versin en kısa zamanda bitirip binmeniz dileğiyle kalın sağlıcakla.

Tavan yükselince en daraldığından tavanıda daraltmak zorunda kalmışsınız, haliyle iş uzamış fakat güzel olmuş, hayırlı olsun.

sayın yaybek ve sayın suvari teşekkür ederim evt zor ama bir cocuğun en kıymetli oyuncağı ile oynuyor kadar keyif verici evet tavan bizi biraz uğraştırdı cok ince hesap yapmak gerekti yoksa tavan düzgün oturmuyordu sağolsun arkadaşlarım uğraşıp benim için emek verdiler sonundada iyi bir iş cıktı diyebiliriz bir karavan firmasına gidip tavan yükseltme için fiyat almıştım bana 2000 tl fiyat verdiler ben tavanı 350 tl ye hallettim arada ucurum var insanlara bu arac karavan deyince sizi yolunacak kaz gibi görüyorlar neyse dün akşam aracım astarlandı inşaat devam ediyor.

bunlarda aracın sökülmeden önceki fotoları ic mobilya ve dizaynı komple değiştirmeyi düşünüyorum aslında düşünmüyorum değiştireceğim fakat bazı takıldığım noktalar var tabii bakalım inşallah üstesinden geliriz

devam

Çok güzel olacak inşallah. Çıkınca son halini de fotoğrafla...

fotoların önceliği biraz ters oldu ama artık kusura bakmayın bundan sonraki aşamalar daha düzenli olacak inşallah

bitince güzel olacak inşaallah, kolay gelsin

Sayın raptor öncelikle kolay gelsin inşallah en kısa zamanda bitirirsiniz.
Tavanı yükselttikten sonra arkada kalan boşluğu portbagaj olarak ta kullanabilirsin hazır yapım aşamasındayken hatırlatmak istedim
çok sık kullanmadığın eşyalarını koyarsın. Tabiki trafik ve TÜV'de sorun çıkmazsa.

Evet orası portbagaj için çok uygun. Özellikle çadır, güneş şemsiyeleri gibi yer kaplayan malzemeler için ideal. Son karar senin tabiki.

evet bende sizler gibi düşünüyorum zaten sadece ön tarafı yükseltirken onu hesap etmiştim ama boyadan sonra koyucağım inşallah normal bort bagaş üzeri kapalı bir bagaş sistemi düşünüyorum aşşağıdaki resimde olduğu gibi tüv de bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü aracın orjinal vestfalia modilinde bu sistem mevcut ama burası türkiye tabii

aracın iç dizaynı şu şekilde düşünüyorum ama fikirlere acığım aşşağıdaki arac örneğinden farkı benim aracım bu aractan 41 cm daha uzun olması, buda daha ferah bir alan da calışma olanağı sunacak onun için değişik bir projede olabilir

Bu araç sahibi anladığım kadarı ile su deposu koymuş, tabi oda gerekli uzun zamanlı yolculuk ve konaklamalar için.

bence o kapalı sistem bir port bagaş, ben su deposunu alt tarafa yapıyorum 128 litre su alacak herhalde şu an yapılmıştır gidip bir bakayım ona hatırlamışken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...