yildiz.emre
Yeni Üye
Herkese merhabalar selamlar, foruma bugün kaydoldum ve hatrı sayılır konu inceledim okudum. Son olarak kendi konu başlığımı açmak istedim. Zaten sorulmuş ve cevaplanmış sorularım için şimdiden özür dileyorum.
Henüz 20 yaşında olmama rağmen senelerdir aktif olarak araba kullanmaktayım ama kullandığım arabalar(Ailemin ve çalıştığım şirketin) hep yeni model-sorun çıkartmayan arabalar oldu ve kendime ait bir arabam olmadı. Yaklaşık 6 aydır T3'e kafayı takmış bulunuyorum
Bi tane bende almak istiyorum fakat araba motoru hakkında çok bir şey bilmiyorum. Çevremden T3 değil de T4 almam tavsiye ediliyor ama bu tavsiyeler tamamen amatör ve t3 hakkında bi bilgiye sahip olmayan insanlardan. Uzun yol yapmayı düşünüyorum belki avrupa turu bile olabilir. Belli başlı sorularım şunlardır;
- Benzinli mi Dizel mi?
- Hava soğutmalı mı Su soğutmalı mı ?
- Yedek parçası çok mu zor bulunuyor ve çok mu pahalı?
- Avrupa en azından bi Türkiye turu yapabilir miyim? Yolda kalma durumum olur mu ?
- Ne kadar yakar ?
Her türlü tavsiyeye ve öneriye açığım. Arabaların motorları hakkında da çok bi bilgiye sahip değilim ama yakın zamanda araştırıp öğrenicem bununla alakalı bi kaynak da önerebilirseniz çok mutlu olurum.
Saygılar..
Henüz 20 yaşında olmama rağmen senelerdir aktif olarak araba kullanmaktayım ama kullandığım arabalar(Ailemin ve çalıştığım şirketin) hep yeni model-sorun çıkartmayan arabalar oldu ve kendime ait bir arabam olmadı. Yaklaşık 6 aydır T3'e kafayı takmış bulunuyorum
- Benzinli mi Dizel mi?
- Hava soğutmalı mı Su soğutmalı mı ?
- Yedek parçası çok mu zor bulunuyor ve çok mu pahalı?
- Avrupa en azından bi Türkiye turu yapabilir miyim? Yolda kalma durumum olur mu ?
- Ne kadar yakar ?
Her türlü tavsiyeye ve öneriye açığım. Arabaların motorları hakkında da çok bi bilgiye sahip değilim ama yakın zamanda araştırıp öğrenicem bununla alakalı bi kaynak da önerebilirseniz çok mutlu olurum.
Saygılar..