semih_ali Karavan hayalim beni buralara getirdi . Mesajlar 49 Tepkime Puanı 9 Yaş 31 Yer Adana-Niğde 28 May 2016 #97 güngör' Alıntı: tebrik ederim,hayallerini ertelememişsin. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim abicim
güngör' Alıntı: tebrik ederim,hayallerini ertelememişsin. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim abicim
semih_ali Karavan hayalim beni buralara getirdi . Mesajlar 49 Tepkime Puanı 9 Yaş 31 Yer Adana-Niğde 28 May 2016 #98 yugun' Alıntı: Tebrikler. GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
yugun' Alıntı: Tebrikler. GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
semih_ali Karavan hayalim beni buralara getirdi . Mesajlar 49 Tepkime Puanı 9 Yaş 31 Yer Adana-Niğde 28 May 2016 #99 maranga44' Alıntı: hayırlı olsun.genç yaşta elindeki bütün imkankları kullanıp hayalini gerçek yapmışsın.bize tebrik etmek düşer. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim abicim aynen elimden geldiğince yaptım ve gerçekten de o kadar güzel geliyor ki uğraştıkça
maranga44' Alıntı: hayırlı olsun.genç yaşta elindeki bütün imkankları kullanıp hayalini gerçek yapmışsın.bize tebrik etmek düşer. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim abicim aynen elimden geldiğince yaptım ve gerçekten de o kadar güzel geliyor ki uğraştıkça
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 28 May 2016 #100 Zamanla herşey yerine oturuyor. Ben iki senedir bazı yerleri 3 defa söktüm tekrar yaptım. Kervan yolda dizilirmiş keyfini çıkart Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamanla herşey yerine oturuyor. Ben iki senedir bazı yerleri 3 defa söktüm tekrar yaptım. Kervan yolda dizilirmiş keyfini çıkart Sent from my iPhone using Tapatalk
semih_ali Karavan hayalim beni buralara getirdi . Mesajlar 49 Tepkime Puanı 9 Yaş 31 Yer Adana-Niğde 28 May 2016 #101 msh' Alıntı: Zamanla herşey yerine oturuyor. Ben iki senedir bazı yerleri 3 defa söktüm tekrar yaptım. Kervan yolda dizilirmiş keyfini çıkart Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... aynen öyledir abim yazın zamanım daha çok olacak keyfimce uğraşacağım
msh' Alıntı: Zamanla herşey yerine oturuyor. Ben iki senedir bazı yerleri 3 defa söktüm tekrar yaptım. Kervan yolda dizilirmiş keyfini çıkart Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... aynen öyledir abim yazın zamanım daha çok olacak keyfimce uğraşacağım
boravan Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 22 Mar 2017 #103 Semih Merhaba, Son durum nedir ? Ne aşamadasın ? SOn haliyle toplamda sana maliyeti ne oldu ? Bu arada ruhsat işini nasıl yaptın ? Uzun süredir yazmıyorsun ama takipteyiz. Kolay gelsin Bora
Semih Merhaba, Son durum nedir ? Ne aşamadasın ? SOn haliyle toplamda sana maliyeti ne oldu ? Bu arada ruhsat işini nasıl yaptın ? Uzun süredir yazmıyorsun ama takipteyiz. Kolay gelsin Bora