RedlinE' Alıntı:İyide bir sorum olacak ayna maruti oranlarini hesapladinizmi hiç?
senin araç otomatik tekerlek cevirme çaplarin degişecek haliyle vites atma egrinde degişecek. Alt devirler olu olcak ara hizlanmalarin kotuleşecek en kotusu araç durmadan vites buyultup kucultecek.
Bu konuda bir çalişman vardir umarim.
çağlar' Alıntı:ben çözdüm o işi alırız bi ring pinion 4,88 ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Hocam çok fazla değilmi 4,88 ? 37 den aşağı lastik takarsan yürümez gibi geldi bana.
çağlar' Alıntı:ya şimdi bir gazla takıyoruz 35-38 i ama..cihan abi gezen adam..uzunyolu çok..(hastasıyım kendinin ve muhabbetinin bu arada,10 numara insan) ;D ;D
tamam araba çok yakışıklı oluyor ,arazide artılarıda olur elbet ama eksilerinide bir görmek lazım.
ben sanmıyorum çok uzun vadede bu sistem onu memnun etsin..
çağlar' Alıntı:yavuzum 4,56 yok anladığım kadarıyla 100 kasa için..bende 38 veya üzeri için konuştuum.
RedlinE' Alıntı:İyide bir sorum olacak ayna maruti oranlarini hesapladinizmi hiç?
senin araç otomatik tekerlek cevirme çaplarin degişecek haliyle vites atma egrinde degişecek. Alt devirler olu olcak ara hizlanmalarin kotuleşecek en kotusu araç durmadan vites buyultup kucultecek.
Bu konuda bir çalişman vardir umarim.
pandipieri' Alıntı:Mücahit dostum cok akıllıca bir soru ben de cok merak ettim, acaba orjinal sistem bu lastikleri kaldirir mi?