VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,568
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Ahanda son bombaaaaaa ;D

Ciihaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn Ciihaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ;D ;D hayırlı olsun yeni araç baba ;D

Yakışır be baba,tekrar heyırlı olsun

Etiketler

Ne sırrı perk adammış ;D ;D ;D

erkan amerika ve avustralyada bir sürü 35 le yürüyen standart 100 serisi var ,biraz araştırdım buldum ,ama türkiyede bırak 35 lastiği ,daha arabasını arazide kullanmamış ,arazi sisteminin nasıl çalıştığını veya özelliklerini bilemyen bir sürü adam var ( sözüm meclisten dışarı ) ,bu sebelerden dolayı çok takılma boşver olursa olur olmassa koy .......... rahman gitsin ;D boşver biz yaptık oldu derizzz ;D ;D ;D

Şimdi oldu işte Bunu baştan söylesene
Yeni aracın hayırlı olsun, tekerine taş değmesin

cihan bey aranız hayırlı olsun, gezenbilirin toyota gurubu sayesinde land cruiser araçlarının arazi performanslarını paylaştğınız fotoğraflardan ve videolardan gördüm, bunun için ayrıca hepinize teşekkür ederim. saygılar...

teşekkürler , ne mutlu sizleri ve arkadaşlarımızı ,formlar sayesinde aydınlatabildiysek , demekki amacımıza ulaşıyoruz yavaş yavaş ;D

Ooo tamamdır ozaman , şu 4,88 lerden getirip 38 çakalım ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
aman yavuz ,dur zaten göre göre ufuk abini senin lastikleri canım çekiyor ,sonrada ,albaşına belayı ,uğraşıp duruyorum ,bu aralar tamamım ,35 leride takayım konu kapansın , ;D

Abicim araba büyük 35 bile altında ufak durmuş, gel sen beni dinle , Birede çamurluk kiti araştıralım, Altuğ fiberden döker aynısını goril gibi olur ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim araba büyük 35 bile altında ufak durmuş, gel sen beni dinle , Birede çamurluk kiti araştıralım, Altuğ fiberden döker aynısını goril gibi olur ;D ;D

arabayı eve bıraktım hanım istemeye istemeye kullanacak ,daha 35 lerden haberi yok ,araba neden yüksek dedi,bende takılı kaldı dedim süspansiyon sistemi ;D, şimdi bir 35 leri takınca ,diyecek yine ne oldu ,ne diyeceğimi bilemiyorum , bana diyorki bu arabayı eski haline getir , böyle dağdan inmiş gibi hissediyormuş ,herkes arabadan inince garip garip bakıyormuş ;D ;D ;D

Nasıl olsa 35 yüzünden zılgıt yiyeceksin , her ay fırça yiyeceğine toptan çözelim bir anda 38 takıp bir kere fırçayı ye bitsin ;D ;D ;D

Geleceğin hiçte parlak değil. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
galiba hocam aynen ,bu sığınma evi işini gözden geçirmek lazım ;D

Ben ayarladım bir tane ;D
Dursun kenarda,kötü gün dostu,ne olur ne olmaz ;D ;D