Ynt: VX 100 Seri Aracım

Çağlar şiddetle tavsiye ederim.çağlar' Alıntı:erenim hesaplı bulacaksan ben beklemedeyim![]()

Çağlar şiddetle tavsiye ederim.çağlar' Alıntı:erenim hesaplı bulacaksan ben beklemedeyim![]()
erenatac' Alıntı:Cihan abi araba 1 numara oldu valla,Allah ağız tadıyla bindirsin.. Kilit için bir ay daha bekleseydin keşke ben bulurdum belki..
fissek' Alıntı:Yok be dostum,gazda problem yok,ama benzinde motor soğukken tekleme var.Seninle yan yana gelmemiz lazım arızayı bulmak için.
cihanülker' Alıntı:recep sen karsa gelmiyormusun kardeş ?
fissek' Alıntı:Yok be dostum,gazda problem yok,ama benzinde motor soğukken tekleme var.Seninle yan yana gelmemiz lazım arızayı bulmak için.
fissek' Alıntı:Dostum çok gelmek isterim ama bizim mart sonu fuar var ona hazırlık yapıyoruz,birde yurt dışından misafirler gelecek,malesef gelemicem ama gönlüm sizinle.Yapabileceğimiz başka bişeyler varsa onları yapalım.
çağlar' Alıntı:bursaya gelecem şu önümüzdeki 1 ay zarfında.ararım seni.
Allah yolunuzu açık etsin,hayırlısı ile gider gelirsiniz inşallah.cihanülker' Alıntı:yok yok recepcim her şey tamam sende gelsen süper olacaktı amakısmet diyelim
çağlar' Alıntı:yedek akışmetremde var iyimi..takar üstüne deneriz ona göre isteriz. ;D ;D
RedlinE' Alıntı:10 numara olmuş.