ben de vx100 almayı düşünen birisi olarak bu aracı bu fiyata alırsan seni vurum ;D Tabi ki şaka ama sebebine gelince :
Fiyat abartı yüksek . ... Ben şunu söyleyeyim:
Güzel bir bj60 aldım. Yaklaşık 3 hafta önce ...
Bu sırada diğer alternatif binek aracımı satıp vx100 almaktı. Ama şans eseri bj60 karşıma çıktı binek aracımı satmadan ikinci araba , hobi arabası ve Kürşad Bey'in belirttiği gibi gerekirse ağır arazi de korkmadan girebileceğim bir araç olduğundan bj60 'ı aldım. Şu an için müthiş memnunum . Maşallah araba Allah esirgesin beklentime cevap veriyor.
Ama benim baktığım dönem ki ; 3 hafta önce aracı aldığım düşünülürse üzerinden fazla zaman geçmemiş ; fiyatlar aşırı abartı olmuş. 2000-2001 fiyatları 40-45 arası idi. (Yanlış hatırlamıyorsam 35 civarı ilan bile vardı) Hatta ben çok güzel bir 2003 gördüm ve konuştum ama aracı hemen satmak mümkün olmadı ve karşı taraf takas istemediği için kaldı. Pazarlığı 55 binden açmıştık düşünün artık.... Bu arada sizin aracınız da hayırlı olsun . Ankara'daki araç galiba ; siyah olan mı? Eğer o ise sizin pazarlığı bitirdiğiniz günden hemen sonra aramıştım nasip sizeymiş