KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar vx 100 arayışım devam etmekte,geçtiğimiz hafta sonu iki araç baktım pek içime sinmedi acele etmeden temiz düzgün bi araç bulmak istiyorum.
merak ettiğim konu başlığından malum land cruiser vx 100 4.7 ve 4.0 aralarında sadece motor farkı mı var yoksa benim bilmediğim ama sizlerin bildiği farklar var mı? nelerdir ?
land cruiser modelleri
vx100 benzinli 4,7 v8 motor 235 hp kasa olarak daha buyuk ,arazi ozellikleri daha iyi ,daha saglam
prado benzinli 4.0 v6 motor 240 hp biraz daha narin bir araç vx100 e gore ,surekli kullanımda daha ekonomik vergisi düşük
selamlar
vx 100 de 4000 motor yok,
arap ulkelerinde bir önceki motor olan(vx 80 lerde olan) 4500 6 silindirli olanı da var ama 4000 kesinlikle yok
dizellerde de 4,2 6 silindir motor var
arkadaşlar 2003-2005 arası vx 100 aramalarına devam ediyorum bir iki araç var temiz aklıma yatan tabi benimde önce kendi araçlarımı satmam lazım aranızdan veya çevrenizden ilgilenen olursa diye linkleri aşağıda veriyorum destekleriniz için teşekkür ediyorum
biri binek biri yüksek : ) Hele hele vx 100 için çok umutluyum çok güzel bir değişiklik olacak gibi geliyor.Kısmet bakalım benim araçların satılmasını bekliyorum hala