Vx 80 Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ü.YILMAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,317

Ü.YILMAZ

Yeni Üye
ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR ARANIZDA YENİYİM. ARKADAŞLAR MALUM SİTEDE VE PİYASADA VX 80 LERE 50-55.000 TL ARALIĞINDA ASTRONOMİK RAKAMLAR İSTENİYOR. SERVİS BAKIMLI FAZLA KM YAPMAMIŞ BİR LC NİN DEĞERİ NEDİR KAÇA ALINIR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Etiketler

Ynt: Vx 80 Fiyatları

HİÇ BİRŞEY YAPILMAMIŞ STANDART BİR ARAÇ İÇİN NORMALMİ 50-55

Ü.YILMAZ' Alıntı:
HİÇ BİRŞEY YAPILMAMIŞ STANDART BİR ARAÇ İÇİN NORMALMİ 50-55

Normal mi? valla alacakla satacak kişinin arasındaki bir durum. VX 80'ler çok güzel araçlar bir ara çok düşündüm peşinde koştum ama nasip değilmiş. 50-55 liralar benim kanaatim en son 98 yılında üretilen araçlar için gereğinden çok para...

20 bini geçmemesi lazım. Ama bununla beraber 2000 model bir Ford Explorer'ın da 4 bin, 96-2000 arası bir Defender'ın 6-8 bin'i geçmemesi lazım. Türkiye'de aracın fiyatı üzerine bu kadar çok vergi geldiği ve 3 yaştan büyük araç girişi serbets olmadığı sürece biz bu "hint kumaşları"na ufak birer servet ödemek mecburiyetindeyiz.

ben 1991 model TEİAŞ'tan çıkma aldım,17.000 TL verdim. Benzinli 3.9 motor var,Üzerine 4" yükseltme kiti,Arka kilit,çelik tampon,Warn vinç,LPG, 315*75*16 35" lastikler,tampon krikosu vs vs aldım 50.000'e mal oldu