Vx100 - Modifiyeli - Modifiyesiz Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,243

mirali

Ana Kamp
yeni kasa grand vitara 2.0 dan toyotaya lc'a geçmek için şeytan parmaklıyor..
seçim yapamadım bilgisi olanların ilgisine lütfen..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-land-cruiser-vx-100-cok-temiz/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-ozdaglardan-108000kmde-ilk-sahibi-bayandan-vx-100/detay

dizel vx 80 çok aradım ama yok..

Etiketler

Ynt: Vx100 - Modifiyeli - Modifiyesiz Hangisi?

Arkadas merhaba,
oncelikle dogru yoldasiniz ;),
ilandaki iki aracida biliyorum,1.si benim eski aracim,kesinlikle cok temiz bir arac,bir ara 35.000 e kadar vermeyi dusunuyordu,
ilan basliginiza gelince ,dolu derken offroad modifiyeli kastettiniz sanirim,eger offroada h.azirlamayi dusunuyorsaniz,ekstralarin maliyetine bakin,aracin degerine ekleyince ne cikiyor ,eger sizin buldugunuz maliyetten(ekstralari kasdediyorum) mesela %40 dusukse neden olmasin,sonucta onlar da ikinci el degilmi,
diesel 80 e gelince 92-93 model bir araca 45.000tl verirmisiniz,cunku bende kendime ayni soruyu soruyorum,kendi vx100 umu satip,hadi 41-42.000 e bulduk diyelim,2000 model vx 100 den 5-7bin fazla,hem de lpg li vx100 daha az yakarken,
ama bu araci ben daha cok offroad agirlikli kullanacam diyorsan tabiiki vx80,benim ilk aracim 94 vx80 benzinli,2.aracim 99vx 100 ilandaki,3.aracim 2000 prado benzinli,simdiki 2000 vx 100 benzinli, yanlis anlamayin ,arayistan dolayi,
bugun benim de tercihim,makul fiyata olsa,95 uzeri, turbo diesel vx80 olur,
selamlar

Öncelikle modifiyeli aracın kilometresiyle diğeri arasında uçurum fark var ve emin olduğum tek birşey varki 2 araba aynı kilometre ve aynı durumda da olsalar 10 milyara o arabaya o modifikasyonu yapamazsın, öyle ekstra durumlar ve masraflar çıkıyorki astarı yüzünden pahalıya geliyor.Onun için yapılı araç almak en mantıklısı, ancak standart aracı kendin yapmanın zevki de ayrı.

Motor durumlarına bakılarak ben 2. araç derim.

vx 100 lerde yükseltme sadece kitlemi yapılabiliyor..?
bir yerde okumuşdum forumda ama bulamadım..
birde arka off road tamponun fiyatını bilen var mı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR