Vx80 ve 37" Bogger

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,827

dronder

www.hayatdis.com
Yer
kocaeli/merkez
Web
www.hayatdis.com
Değerli toyota üstadları sizlere bir sorum olacak.

4.5 benzinli toyota vx 80 aldım. 6" yükseltme sipariş ettim. lastik olarakta 37x13x17 swamper bogger koymayı düşünüyorum.

Standart halde bu lastiği çevirir mi ? Ayna mahruti oranını değiştirmek gerekecekse oran ne olmalı ve nereden temin edilir...

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

Etiketler

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger

walla bende vx80 de 35'' var bi problem yok ama cok dik eğimleri çıkarken biraz zorlanabiliyo 37'' nası olur bilemem ama 35'' i heleki bogger ı kesinlikle tavsiye ederim ,lastik değil başka bişey.

37 lastikte arac bu haliyle çok yavaş kalır sizin dıfransiyel oranınız sanırım 41 10 olması lazım benim araçta 41 10 oran 15 cant 33 bogger kullanıyorum her yönüyle harika 35 belki oranla oynamadan kullana bilirsiniz ama yinede 33 lastigin performansını vermez 6 inç yukseltmede aracınızda komple degişiklik yapmanız lazım 37 lastik ve 6 inç de arabanızın tüm degerleri degişecektir

recep abimiz de 35 vardı sanırım ama bencede bi takım degerlerle oynanmsı gerekiyo aracın performansı acısından üstadlardan cevaplar gelecektir bilhassa caglar abiden bu konuda uzman o
bu arada hayırlı olsun izoff vx 80
aracın fotoları yokmu peki ;)

benim hilux icin mevcut oran 3.91 lastik ise 29" di.. basit bir orantı ile 35 lastige 4.71 gerektigini hesapladım, biraz daha guclu olsun diye 4.88 aldım.. sonuctan cok memnunum, aracın kalkısı hakikaten sahane oldu.. benzer bir orantıyı aracınız icin uygulayabilirsiniz..

Ankara cvy otomotiv, siparişle getirir.Amerika fiyatı x 1.8 yada 2 gibi bir paraya geliyordu en son.Yada kendiniz e-baydan sipariş verin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR