VX80'e Karar Vermişim Ben?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,431

Etiketler

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?..

ama senin alacağın araçta büyük depoda olabilir.. ben simit depo taktırdım. Bagajda yerden kaybetmemek adına ( çok küçük ya bagaj aman yer kaybetmeyeyim ;D ;D ;D ) stepne LC 'nin altında stepneyi söktürüp depoyu oraya gömdürdüm.
Deponun altına da koruma olarak aliminyumdan kapak yapınca ....geçen gün Kanyon otoparkına geldim. Lpg 'li araçlar giremiyor ya ... bagaj açıldı eleman içeriye göz gezdirdi ...'' BUYRUN EFENDİM '' ;D ;D ;D Kim demiş LPG 'li araç otoparka giremez diye :D

Bak güzel soru sordun... lpg yi hesapladım 430 kuruş yakıyorda benzini henüz hesaplamadım :D

Korkma Yahu. ;D bak şimdi kurs'a gideceğim ve Toyota'm la gideceğim.lpg si bitmişti. Benzin full depoydu. Bu akşam benzinin de ne kadar yaktığını öğreniriz..
Ayrıca hatırlatırım 80 kasa 6 silindir, 100 kasa 8 silindir !!! sence hangisi daha az yakar ;)

benim hanim CJ ci kesin CJ alip aksam bana der evde kavga cikar, defender filan alsa basimin ustunde yeri var ;D

100 kasaya baktım... tabii 2000 model bir LC olunca konu ister istemez insanın ağzının suyu akıyor...
Yarın 2 tane daha bakıcam.

Bildiririm buradan :smiley:

Lpg depolarının büyükleride var mesela benim ki 90 lt vede ayakla yandaki arka lastiğin davlumbazının üstüne aldırdım, bu haliyle çok fazla yer kaplamıyor.

arkadaşlar benim 100 2004 model bu hafta sonu istanbula gitttim geldim (aracın vinci takıldı,snorkeli takıldı) 110 ytl lik gaz ile tam 406 km yol yaptım sonuna kadar bitti tank sakin kullanımda ,lpg tankım yanlış hatırlamıyor isem 75 lt lik tam dolumda 62-65 lt gaz alıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler