VX80'e Karar Vermişim Ben?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,194
Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?..

şöylede bir resimle süsleyeyim ....alattıklarımı ;)

ExpeditionLCaction0208x005.jpg

Etiketler

çağlar azdırma beni yaa ,bak valla başlayacağım benim arabaya, yavaş yavaş ,vinç,snorkel,cooper ,bagaj filan , aklım gelip gidiyor ,bir tarafım başla diyor türkiyedeki tek 100 olacak yap diye sonra aklıma bandroller gelince öteki tarafım sat çabuk 80 al diyor .

satalım 80 alalım,satmadan öncede iyi bir pasta cila yapalım (banada) ;D
80 denenmiş parça ver elde hiç maceraya girme yol çizilmiş zaten ::smiley:

Böyle durumda sola yaklaşacaksınız.
Hanımın tarafını niye cizdiriyorsunuz ;D

cihanülker' Alıntı:
çağlar azdırma beni yaa ,bak valla başlayacağım benim arabaya, yavaş yavaş ,vinç,snorkel,cooper ,bagaj filan , aklım gelip gidiyor ,bir tarafım başla diyor türkiyedeki tek 100 olacak yap diye sonra aklıma bandroller gelince öteki tarafım sat çabuk 80 al diyor .

VX80 kasa hepimizin kafasını kurcalıyor. Ancak benim nacizane tavsiyem ekonomik durumunuz müsait ise VX100 ile devam edin.
Bence VX100 geleceğin aracı. ;)

Bu arada konuya farklı şeyler yazmış olduk kusura bakmayın. Ana konuya dönersek;

Sayın Jinni ben daha öncede yazmıştım sizin FJ70 e olan hayranlığımı.
70 den sonraki adım olarak 80 yakışır diye düşünüyorum.
VX80 ilede heryere sorunsuz girersiniz. Forumdaki örnekler bunu açıkça gösteriyor :smiley:

Teşekkürler Çağlar yardımların için...
şimdi Ankara'ya baktırıyorum bakalım devletten çıkma birşey bulunur mu diye.
Nedense LPG'ye karşı korkunç bir antipati besliyorum. Önyargılarımın esiri olmuş olabilirim belki ama durum bu :smiley:

Jinni' Alıntı:
Teşekkürler Çağlar yardımların için...
şimdi Ankara'ya baktırıyorum bakalım devletten çıkma birşey bulunur mu diye.
Nedense LPG'ye karşı korkunç bir antipati besliyorum. Önyargılarımın esiri olmuş olabilirim belki ama durum bu :smiley:

bende lpg karşıyıdım yıllar evvel ama şu anda kullanılan sistemler inanılmaz boyutlara gelmiş taktırınca öğrendim ,hiç bir sıkıntı yok eğer benim gibi yılda 40-60 bin km yapıyorsanız mutlaka tavsiye ederim iananılmaz derecede ekonomik

valla biz 4-5 arkadaş (tuğsan-moger-ben - kaan) lpg olayına cok sıcak bakıyoruz ;D çokta mutluyuz herkese tavsiye ederiz...
.büyük hacimli motorda farkını zor hissedersiniz..
ısrarla savunuyorum lpg yi.iyi montaj,iyi kit herşey çok güzel.
bi ara bir tanıdıkta vardı sitede de yayınlamıştım vali aracı 97 model 22-25 arası..benzinli düşünürseniz aşkın jeepteki lexus da olur..
selamlar.

4runner bir önceki aracımdı..yorar biraz.
askın jeeptekini bir arkadışımız alacaktı ustalara falanda gösterdi sorun yoktu bildiğim kadarıyla ama olmadı herhalde.sizde mutlaka baktırın.
insanlar lexus yazıyor diye ürküyorlar herhalde,ama hiç korkmayın herşey aynı..fazla lüksünde zararı olmaz ayrıca ;)
pazarlık edin ayrıca (25-26)) ::smiley:

selamlar.

çağlar' Alıntı:
4runner bir önceki aracımdı..yorar biraz.
askın jeeptekini bir arkadışımız alacaktı ustalara falanda gösterdi sorun yoktu bildiğim kadarıyla ama olmadı herhalde.sizde mutlaka baktırın.
insanlar lexus yazıyor diye ürküyorlar herhalde,ama hiç korkmayın herşey aynı..fazla lüksünde zararı olmaz ayrıca ;)
pazarlık edin ayrıca (25-26)) ::smiley:

selamlar.

arkadaşlar gözümüz aydın aşkındaki lexsus satılmış 25 liraya ahhh hhhh

bas bas bağrdım alsın biri diye ama ne diyim. :mad: :mad:
sanırım alan arkadaşımızda siteden,neyse yabancıya gitmedi yine.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.