VX80'e Karar Vermişim Ben?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,197
Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?..

toyota lar o kadar az sorun cikartan ve genelde sahiplerinin o kadar cok sevip baglandigi araclarki, birisi satinca kusku duymaya basliyorum :smiley:

genelde cunku gordugum toyotacilar asla satmam modunda :smiley: belkide sirf bu yuzden almadim

Etiketler

Tempus' Alıntı:
toyota lar o kadar az sorun cikartan ve genelde sahiplerinin o kadar cok sevip baglandigi araclarki, birisi satinca kusku duymaya basliyorum :smiley:

genelde cunku gordugum toyotacilar asla satmam modunda :smiley: belkide sirf bu yuzden almadim

kürşat bey aynen size katılıyorum ,bende eski land cı ,yeni toyotacı olarak ama alıp bir denemeniz lazım bence yaklaşık 2,5 ayda 27 000 km yaptım yağ,hava,filtresi yaklaşık 500 ytl dışında hiç bir masrafım olmadı (nazar değmesin), eski aracım ile karşılaştırma yapmayayım daha evvelki formlarda yazmıştım bence iyi değerlendirin alın derim satmayan olursa ben satarım size ; :smiley:

yok ben zaten iki arac arasinda gidip geldim alirken td5 veya turbo dizel vx80 buldugum iyi vx80 turbolara param yetmedi, kotulerinide almak istemedim. su an td5 den memnunum ileride FJ alip toyota ci olmayi planliyorum 10 sene sonra ;D

tesekkurler ama yinede :smiley:

cihanülker' Alıntı:
slmlar ergin bey ben antalyadan (kemerden) daha yeni ankaraya taşındım ,bu aracın sahibini galiba tanıyorum tekirova sahilinde su sporları işletmesi sahibi bir arkadaşımız olması lazım yanlış hatırlamıyor isem ,bu arada bahsetmiş olduğunuz toyotalar antalyada 4-5 yıldır yapılıyor yükseltiliyor yani bu işleri yapan ustamızın adı ahmettir kendiside bir 80 sahibi hasta bir toyotacıdır 10 evvel vinç montajını ondan öğrenmiştim bir klüp kurmuşlardı antalya offroad diye devamlı gezerler,isterseniz bu bahsedilen araç ile bilgi alabilirim
merhabalar cihan by.teşekkür ederim.daha önce lc vx80 araçla çok maceralarım geçti.ama hep iri hantal gelmişti.ama hastalık yaratmış bende daha sonrada bir kaç arazi aracıyla haşır neşir oldum.ama hakikaten tank gibi araçmış.
şu anda başka bir aracım var .bu araçta liseden beri hayalini kurduğum bir araçtı.satıp satmamakta kararsızım.satarsam da benzinli düşünüyorum.hatta aklımda bir başka lc 80 var sahibiylede görüştüm.bir iki günde kullandım.o araç var aklımda .hayırlısı olsun deyip bekliyoruz bakalım gaza gelmeyi.

ılandakı araç geçen senede satilikdi. 50 girdi en son 45 de kalmişti bayagi uzun bir sure

Evet bende hatırlıyorum o aracı..Ara sıra ilana çıkarıp,geri çekiyor........Ya satmaya niyeti yok ya da istediği fiyatlara alıcı bulamıyor ......

Ankara'daki araca baktım.
92 model, 330.000 km'de.

Motor masrafını kestiremiyorum ama kesinlikle boya ve döşemelerin yenilenmesi gerekiyor.
20.000 TL istiyorlar, en az bir 10.000 de benim hatcamam lazım sanırım.

Biraz korktum açıkçası...

İşte resimleri:

DSC_2707.jpg

DSC_2708.jpg

DSC_2709.jpg

DSC_2710.jpg

DSC_2712.jpg

92 model 330.000 km.de (eğer doğruysa) bir araç, 20.000 TL ??? ve anladığım kadarıyla yapılması gereken bir sürü şey var, kararsız olmaya gerek yok bence :D

helezonlu 85 model vardı uzun yola çok gittim çok rahatsız etmiyordu, valla nerdeyse beşik gibi sallanıyordu.motor da önemli zayıf geliyorsa bıkkınlık veriyor sadece. uzun yolda kısa şasi uzun kadar rahat değildir.kaç kere uzun yola gideceksiniz ,ben otomotiv işiyle uğraşıyorum sedan araba tutuluyor,gelen diyorki bagaj lazım.senede bir kere lazım olur nerdeyse yük taşımak için bagaj alıyorlar.avrupalı bir sefer lazım olacak şey için para harcamıyor.ihtiyacını görecek kadarını alıyor.buna benziyor bu iş.çok uzun yola gidiyorsanız bence 80 seri 5 kapılı .ama arazide kullanacaksanız iyisinden bir 70 seri derim.

Haklısınız :smiley:

Uzun yola gidiyorum aslına bakılırsa, kendimce sık :smiley:

Bir de şu mesele var, neticede ben bu arabayı sadece keyif için alacağım, yani gündelik hayatımda pek yeri olmayacak zaten. Hal böyle olunca ölçüler de değişiyor.

Senem kafayı bulandırma ::smiley: imkanın varsa al 80 kasa,uzun yola da gelir,kısa yola da gelir,günlük kullanıma da gelir...... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR