VX80'e Karar Vermişim Ben?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,197
Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?..

http://www.sahibinden.com/land_cruiser_orjinal_safkan-19WQQaXQQ9492839WQQpXQQdisplayitem

Bugün bu aracın sahibi ile görüştüm...

Gideyim mi Antalya'ya bakmaya?
Son bir tavsiye alabilir miyim?

Etiketler

kışında bu ilan vardı sanırım o tarihlerde 45 gibi bir rakam istiyordu,

önceki sayfalarda bahsi geçen yine antalya daki 94 model beyaz dizel aracın sahibini tanıyorum ve bahse konu aracı bu arkadaşımız iyi tanıyor ve o tarihlerde bu aracı kendisine sorduğumda çok temiz bir araç olduğunu hatta yakın zamanda aracın Almanya ya gittiğini ve orada tüm ağır bakımlarının yapıldığını ve sahibinin aracın üzerine titrediğini beyan etmişti. Bunun üzerine bende bu araç sahibi ile mesajlaşmıştım ancak fiyatı benzinlilere göre çok yukarıda olduğundan sonunda benzinli araç aldım

Antalya ya gitmişken her iki aracada bakabilirsiniz ayrıca Almanya konusunu birde araç sahibine sorun,

selamlar.

Senem eğer araç gerçekten bakımlıysa düşünülebilir....Ama benzinlinin performansını da arazide alamayabilirsin.....tek avantaj yakıt avantajı olabilir...Vecih ustayla görüştün mü? belki bu aracı tanıyor olabilir ya da telefonda bile bir iki soru sorarak buradan aracın ne durumda olduğunu bilebilir belki.....

Abi Vecihi Ustanın kendisiyle değil de, yanında yetiştirdiği bir Serkan Usta vardı, onunla beraber baktık aracın fotoğraflarına filan. İyi göründüğünü söylüyor. Zaten Antalya'ya beraber gideceğiz. Aslında ben tutucu bir manyak olarak diesel'den vazgeçemiyorum. :smiley: Tek derdim aracın otomatik olması. Otomatiğe pek alışkın değilim.
Sahibi ile de görüştüm, bir belediye başkanının makam arabasıymış önceden, hırpalanmadığını söylüyor sahibi... göreceğiz artık.

Pardon... ben beyaz olan R turbo dizele bakmaya gideceksin sandım. Diğer LC ,evvelden de ilana koyup duruyordu.satamamasının sebebi yüksek fiyat istemesiyse problem yok.. bir de tekne çekildiği söyleniyor.Hoş Toyota dan konuşuyoruz ama bu tekne çekişleri LC 'yi yordu mu acaba?

Hmm... aslında Antalya'ya gitmişken ikisine birden bakmak lazım elbette ama...
Bu tekne meselesini sormak lazım,
ben bir arayıp telefon tacizlerine başlayayaım en iyisi :smiley:

bir iki kere tekne çekmeden birşey olmaz Toyota'ya, ama adamın işi bu! mutlaka Toyota'nın nimetlerinden yararlanıyordur. Ben İstanbul'da benzinli bir VX 80 bulmuştum.Heytem ''aracın sahibini tanıyorum,yıllarca at konteynırı çektiler o LC turşu sakın alma'' demişti ,ordan aklıma geldi sana hatırlatayım dedim. Test sürüşü yaptığında difransiyelden uğultu geliyormu,kalkışlarda boşluk varmı kontrol etmeyi unutma demiyeceğin zaten sen bunları biliyorsundur ;)

sayın jinni antalya da beyaz olan nı da gördüm,yeşil olanı da 2 side görüntü olarak düzgün araçlar.tabiki motor ve yürüyenini bilmiyorum.gelirseniz de beklerim.

Yani aklımı şu da kurcalamıyor değil... 40.000 tl diesel 94 model araca vereceğime

http://www.sahibinden.com/land_crouser_takasli_olabilir_sirali_lpg_li-81WQQaXQQ14246337WQQpXQQdisplayitem&keyword=#14246337

böyle birşey mi düşünmeliyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR