VX80'e Karar Vermişim Ben?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,197

Etiketler

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?..

97 VX80 kasko indirimli 984 x 2
ayrıca vx80 ile vx100 süspansiyonlarda hafif değişiklik mevcut...

vx100 ün de kiti vs.mevcut ama, diğeri için daha fazla seçenek , tamir kolaylığı ve basitliği, vx100 e göre parça azlığı (süspansiyon) vs..
işletim maliyetleri açısından..standart kullanırım derseniz tabii vx100 de yükseltme alçaltma gibi olaylarda mevcut. ;)

rica ederim.

1996 dakar rallisinde modifiyesiz yani fabrika çıkışı segmentinde 1. ve 2. LAND CRUISER.

Picture 1.jpg

Jinni' Alıntı:
Anlaşıldı 97 ve altı bir model bakmalıyım...

Vergilendirmede 12-15 yaş grubu var, 97 modelde, 98 modelde bu grupta yer alıyor. 2010'da vergi ödeyeceğinizi düşünürsek; 99 da alsanız, 96 da alsanız aynı motor hacminde aynı vergiyi ödeyeceksiniz ;) 95 alırsanız bir alt dilimden ödersiniz 2010 yılında...

100 kasaya hiç binmedim ama çok büyük bir araç.günlük kullanım içinde rahat olur,boyutları hariç.arazi için riskli olabilir türkiye için. yükselip alçalabiliyor 10 cm kadar malum arazide avantajı ama en çok hareket edecek bölümüde süspansion sistemi .tr de parça pahalı.

Senem.... Heytem 100 kasayı kullanıyor ama Çağlar ın da dediği gibi aksesuar ve yükseltme kiti açısından 80 kasa bu konuda daha avantajlı...100 kasa 80 kasaya göre daha elektronik donanımlı.. Arazi de sonradan sıkıntı vermesin.... Sen de gezeyim,mangal yapayım tadında gezmiyorsun ki arazi de...Altındaki aracın hakkını veriyorsun ;)
Hatırlamak istersen http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28056.0

Pekala...
http://www.sahibinden.com/1998_emsalsiz_land_cruiser_vx_80-03WQQaXQQ14761141WQQpXQQdisplayitem&keyword=1998%20EMSALS%C4%B0Z%20LAND%20CRUISER%20VX%2080

bir de bu alternatifim var o zaman ??

aslında 2side arazide cızır cızır çiziliyor,kalp grafiği gibi ;D

ben derim FJ80 veya FZJ80...öbürü bakın UZJ100 olmuş..birinin dedeleri fj20 ye dayanır ;D
değişmiş bişeyler.iyi yönde de kötü yöndede..

tabii buarada ulaşamadığımız ciğere laf atıyoruz olayı olmasın, land cruiserin hepsine kabulum...

80 kasa için büyük derler, 100 kasayı arazide düşün ;) sıkıntı yaratabilir ???... Sen sonra Nadir abinin ACMAT 'ıyla dolaşmak zorunda kalırsın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR