WARN 12000 lik Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahri_arkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,662

fahri_arkan

Ana Kamp
Suzuki Samurai aracımda kullanacaktım fakat büyük geldiğinden dolayı satmak veya takas yapmak istiyorum.Fiyat 1500$ dır.Takas olarakta 8000 veya 9000 lik Warn vinç tercihimdir.Vinci temin ettiğim yerde vinç 1 yıl takılı kalıp hiç kullanılmamıştır.Resimlerini pazartesi gün yüklerim.İlgilenen arkadaşlara duyrulur.

WARN.jpg

Etiketler

Ynt: WARN 12000 lik Vinç

Biraz geç oldu kusura bakmayın fırsatını ancak bulabildim.Birde arkadaşlar vincin kumandasını yoktur bunu da söylemiş olayım ama arıyoruz.Her an bir yerden çıkabilir. : ))

IMG_20120226_131530.jpg

vinç kullanılmadığından herhalde halat sıkıntıdan patlamış.forumca dükkanlardan şikayetçi herkes,ama iğneyi birazda kendimize batırsakmı acaba

Evet haklısınız halat hiç kullanılmadı.Elle ancak o kadar sara bildim.Bu ihaleye çıkacak bir araca gösteriş amaclı takılıp 1 yıl üzerinde kalmış sonrada sökülmüş.Şikayet ve iğne konusuna gelince pek anlayabilmiş değilim acabilirmisiniz acaba.

fahri_arkan' Alıntı:
Evet haklısınız halat hiç kullanılmadı.Elle ancak o kadar sara bildim.Bu ihaleye çıkacak bir araca gösteriş amaclı takılıp 1 yıl üzerinde kalmış sonrada sökülmüş.Şikayet ve iğne konusuna gelince pek anlayabilmiş değilim acabilirmisiniz acaba.

dükkanların dürüstlüğünden şikayetçiyiz genelde.bireysel satıcılarda dürüst olsa demek istedim mealen.sadece motor veriyorsunuz 1500 usd ye farkındamısınız.halat alacak satın alan,kumanda terminali pert ve kumanda yok.muhtemelen kömürlerde uzatmaları oynuyor

Bir tek kumanda konusunda size katılırım da onuda hiç araştırmadım fiyat olarak ama bildiğim kadarıyla bunları içerden de kontrol edebiliyorsunuz iki yönlü anahtar takarak.Kumanda terminalinin pert olduğunu nerden anladınız acaba üzerine daha vida atılmamış Halata gelince halat daha yeni alacak arkadaş halatı neden alsınki alt iki sıra hiç açılmamış şekilde sadece arkadaşlar halatı toplayamamışlar bende elle sardım.Kömürlerinde bitmes imkansız çünkü makine 1- 2 kere çalıştırılmıştır. Kumanda panelinin içindeki bakır levhalar hala yeni gibi yani su temas etmediği için korozyon dahi yapmamıştır.Bence olaya ön yargıyla yaklaşmamakta fayda var. derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri