Warn Firmasının Tabor Serisi (Bilen ya da Kullanan Var mı, Niye Yarı Fiyat?)!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,647

navaraextreme

Kamp III
Yer
ADANA
Internetten baktığımda çok verimli ve çok ucuz bir vinç 12000 lb olmasına rağmen 560 dolar gibi komik bir fiyatı var neden yada nasıl ?

Kullanan varmı ?

Etiketler
Ynt: Warn Firmasının Tabor Serisi (Bilen ya da Kullanan Var mı, Niye Yarı Fiyat?)!

Gültekin merhaba Bildiğim kadarıyla warn piyasada olan ucuz (bazıları çok iyi) vinçlerle alternatif olarak böyle bir marka çıkarmış.Markası tabor ama herşeyi warn.
Saygılar;

Ynt: Warn Firmasının Tabor Serisi (Bilen ya da Kullanan Var mı, Niye Yarı Fiyat?)!

Çin'de T-max ve benzerlerini üreten fabrikada üretilen Warn serisi...
Çok fark yok bence tercih edilebilir.

kullanan bılıyorum
warn la aynı fırma
fıyat neredeyse warn nın aynı modelıyle yarı yarıya daha ucuz
tek farkı aynı kapasıdekı warn a gore bıraz yavaş.

verdiğiniz bilgilerden anladığım kadarıyla ,mantıklı bi tercih olabilir verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ...

Gültekin merhaba, bir karara varabildinmi? bende 110LR için düşünüyorum.
selamlar.

valla büyük ihtimalle tabor u alıcam abi çünkü gecengün warn alanlar (makinalar daha yeni) boyuna kumanda arızası yaşıyorlardı sonuçta olunca oluyor e makinaları güçleri bütün sistemi aynı sadece dışında warn yazmıyor ama içindeki parçalar diğerleriyle aynıymış ve hepsinde warn yazıyor 12000 lik garantili diğerinin 3 te biri fiyatı be abi niye marka kompleksine girip fazla para vereyimki ? yurt dışındaki sitelerde çok olumlu şeyler duydum fakat sıfır warn da alsan taborda joistikli eski tip kumanda alın mutlaka deniliyor

ÖNERİM Vincinize mutlaka ön tamponda ve arabanın içinde ek düğme ve düğme sigortası koyun (park haline çocuklar ön düğmelerle oynayamazsınız ) ön tampon üstü için su geçirmez bizim teknelerde kullandığımız ırgat vira mayna düğmelerivar hem kapaklı hemde çok şık ve pratik tek başınaykende arabanın içinden kontrol bence büyük rahatlık herseferinde kumandayla oynamayı pek sevemedim malesef ... Ayrıca çok işlevsel krom baş makaralarını ucuza tekne malzemecilerinden alabilirsiniz nasıl ama ?

0236317.jpg

0239060.jpg

0266002.jpg

0266722.jpg

0266902.jpg

Atilla abiden teğmin edebilirsiniz montaj ve vinç fiyatı konusunda mutlaka fiyat almanızı öneririm benim adımı verirseniz fiyatta fazladan bişeyler olabilir :smiley:

02122769295

Atilla bey tabor için fiyat veremedi. 12.000 lik için sendeki fiyat neydi?

T- Max EW- 11000 vinç için ne dersin?
http://www.sahibinden.com/aff.php?sKatalog=1&aff=192751&b[subcategories_also]=1&b[store_id]=530&b[search_text]=&op[page]=1&b[auction_id]=&b[sort_field]=date&b[sort_order]=desc&b[page]=2

Valla ben vinçte en çok yedek parça bulabilmem satabilme ve arkasında duran firma arıyorum onun için bence warn dışına çıkılmamalı evet benide aradı şuan yokmuş örenip banada haber verecek bende buraya yazarım internet fiyatı abd 500 dolar tr de 1000 dolar civarıdır aşşa yukarı ama tam fiyatını alıcam size :smiley:

t max tavsıye etmem kulanan lar var bılıyorum motoru cok yavaş calısıyor

t max le ilgili bende motorunun yavaş olduğunu duymuştum ...

Arkadaşlar merhaba..Mesut bey sevgiler,saygılar Winch kararı aldınız herhalde :smiley: Hayırlı olsun.Size bazı linkler vereyim vinç ve tampon ile ilgili.İnceleyin temin edelim 1 haftada teslim ettirelim. ;)

http://www.firstfouroffroad.co.uk/bumpers.htm açılan linkte tamponlar var,sayfanın sol tarafında electric winches i tıklarsanız orada warn'ın powerplant modelini göreceksiniz..110 un vinçi odur bence..

http://motors.search.ebay.co.uk/winch_Cars-Parts-Vehicles_W0QQfsopZ32QQsacatZ9800
Ayrıca bu linktede uygun fiyatlı winçler mevcut..

görüşmek ümidi ile..

T-max motorun yavaşlığı dışında bi problem çıkarmaz, yarış yapmıyorsanız problem değil zaten :smiley:
hepsi Çin'de üretildiği için bence kullanılan malzeme yaklaşık aynıdır, ben 7 tonluk bi TIR ı bi cahillik yapıp vinç çekiş halindeyken vurdurarak çekmiştim, daha zorlayıcı birşey olamazdı vinç için, halen sağlam çalışıyor :smiley: o yüzden sağlamlık konusunda T-max çok başarılı ama parça problemi olduğu doğru servis almak imkansız, o yüzden Tabor serisi bunu sağlıyorsa o fiyatla kesinlikle tercih edilmelidir

Warn xd 9000i 1347$ + KDV
Warn xd 9000 1276$ + KDV
Tabor 12k 924$ + KDV (5400) kg
Tabor 9k 735$ + KDV (4080) kg

XD ler KAMPANYADA Kaçırmayın derim ..." 0212 2769295 "

Ynt: Warn Firmasının Tabor Serisi (Bilen ya da Kullanan Var mı, Niye Yarı Fiyat?

Ben taktırdım. Biraz yavaş ama kullanışlı. 1400 YTL verdim montaj ve alt tablası dahil.
49623591ka5.jpg

Warn,Tabor,ARB vs. Türkiye mümessili Eurowinch (Bursa_Buttim iş merkezi)..Garanti garantidir 2 yıl..
0224.211.38.42..Nejla hanım...

Ben xd 9000 kullanıyorum..Kumandasındaki swicin zırt pırt içeri kaçması benide deli etti..
Vinç kendini kanıtlamış bir seridir..Kolay ısınmaz..Ama üç kuruşluk kumandası can sıkıcı..Direk içeriden kumanda yaptırıcam..Diğeride yedek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler