Fiyat konusu alıcı ile satıcıyı bağlamakla birlikte bana bu rakamlar çok fazla geliyor ama her geçen gün de piyasası yükseliyor gibi. Ederi sizin karar vereceğiniz konu.
Volkswagen T3 Kullanıcıları Sitesi - Anasayfa forumunu da incelemende fayda var. T3 ler hakkında çok fazla bilgiye ulaşabilirsin.
Bustirgit buraya da bir göz atabilirsin.
Benzinli benim tercihim olmazdı, T2 den sonra o işten vazgeçtim, T3 için dizel tavsiye ederim ama motor hacmi, tipi, şanzuman seçenekleri gibi birsürü detay var, hepsi tercihine ve ne beklediğine bağlı konular.
Tüm westfalialar karavan geçmiyor, mu-rat' ın da dediği gibi basit kamp taşıtlarını karavana dönüştürmenin çok bir mantığı yok ama bundan birkaç yıl çncesinde karavan olması daha avantajlı olduğundan hepimiz arabaları karavana çevirdik, sonra birşeyler değişti, olaylar bu hale geldi. Her yıl muayene olması dışında çok büyük bir derdi yok, toplamda 5-600 TL daha fazla sigorta ücreti ödenmesi gerekiyor. aldığınız aracın ruhsatı ne ise öyle kalsın bence, uğraşmayın.
T2 lerde de ruhsat işi aynı durumda mutfağın üzerinde kapak olursa sabit bir banyo-wc olmadığından karavan olduğu anlaşılmıyor bile. muayenede baktıkları sadece koltuk sayısı, yaşlı araçlar olduğu için kemere bile gerek yok.
T2 ve T3 çok güzel ve keyifli araçlar olmakla birlikte uğraşmayı sevmeyen ve kısıtlı bütçeye sahip kişiler için çok eziyet olur, kaldı ki oldukça masraflı araçlardır, ne kadara satın alacağınızdan çok sonrasında ne kadar harcayabileceğiniz de önemlidir.
Umarım hayalinize kavuşursunuz.