hayırlı sabahlar ben giresun dan offroad cu jose antion silva benim 1963 model jeep wilys turck arbam var ama satılık araba temiz 35 lik mudzilla arazi lastikleri var ve 6 silindir cj8 motor var reng metal yeşili trafik cıkışlı devletten alcagı vardır ama devletin ondan alacagı yoktur bende sizler gibi offroad hastasıyım ama özelikle rock crawling hastasıyım yani kayaya tırmanan jeepler hastayım özellikle jeep modifiyesi olarak calışıyorum eski jeep ler için tasarım cok benim cj8 veya cj5 olsa ben jeep nasıl yapardım öncelikle kupayı elden gecirirdim ve v8 motor yapardım altta makasları defrensilyelin ustunü alırdım ve ozellikle jeep arabasının altı cok yuksek olması lazım yani engellri gecerken zorlanmıyacak lastikler 35 veya 39 luk olabilir ben kendime öyle arac yapmak istiyorum turkiyede eşi olmayan bir arac olcak offroad için engel tanımıyacak cok guclu arac tabiiki motor gucu 740 beygir olması lazım tabiki turkiyede boyle motor yok amerikada ısmarlıcam galiba şuan aractırıyorum bana bir köşe ayırdıgınız butun arkadaslara tesekkur ederim arac satılıktır tel 0535 828 09 71 bu numaradan arayabilirsiniz arac görmeye deger karadenizde bir tane