sinannasirli
Kamp II
Cok tesekkur ederimkoroglu1414' Alıntı:Çok güzel bir willys güzel günlerde kullanın..
sinannasirli' Alıntı:Seyit bey,
Tam olarak neresini soruyorsunuz?
Alltaki mandallari mi ? (siperlik ile havalandirma arasindaki) disa dogru camin acilmasini/acilmamasini saglayan
yoksa sag ve soldaki acilmis olan cami sabitlemeye yarayan dirsekleri mi?
Bu çerçeve alt ve üst parça olmak üzere iki parçadır ve her iki parça geniş bir " U " şeklindedir.Bu iki " U " şeklin ağız ağıza birleştirilmiş halini gözünüzün önünde canlandırmaya çalışın.Zaten fotoğrafa dikkatli bakarsanız her iki yanda dört adet uçları kapalı somun ve içeriden takılmış vida ile bu iki parçanın birbirine sabitlendiği yerleri göreceksiniz.sinannasirli' Alıntı:Benim dun aksam baktigim kadariyla, o cerceve yekpare degil 2 parcadan olusuyor, o sagda ve soldaki vidalar bunlari tutuyor degil mi? Hep lastik kismi ile ilgilendim ana cerceveye hic bakmamistim.
Yoksa benim profil de H seklinde gibi hatirliyorum ama o zaman cami iceri gecirmein imkani yok tabi. Aksama iyice bir inceleyecegim.
seyit' Alıntı:Bu çerçeve alt ve üst parça olmak üzere iki parçadır ve her iki parça geniş bir " U " şeklindedir.Bu iki " U " şeklin ağız ağıza birleştirilmiş halini gözünüzün önünde canlandırmaya çalışın.Zaten fotoğrafa dikkatli bakarsanız her iki yanda dört adet uçları kapalı somun ve içeriden takılmış vida ile bu iki parçanın birbirine sabitlendiği yerleri göreceksiniz.
Bu parçaları ayrıca ağız ağıza getirilmiş iki adet Osmanlı Yayı gibi de düşünebilirsiniz.Cam önce bu parçalardan birtanesi içerisine oturtulur , sonra diğer parça cam üzerine geçirilir.
seyit' Alıntı:Sinan bey, bazen eksikliklerin veya yanlışların farkına varmanın bir iyi ve bir de kötü tarafı oluyor.Burada da sizin farkına vardığınız bu konunun iyi tarafı artık o çerçeveyi arayarak o jeep'i aslına daha uygun hale getirmenize yardımcı olacağı ve kötü tarafı ise çerçeveyi bulamaz iseniz gözünüzün hep oraya takılıyor olup içinizde hep bir boşluk duyuyor olma ihtimalidir.Sonucu artık sizin azim ve kararınız belirleyecektir.
Aydın bölgesi ile bir de Ankara-Beypazarı ilçesinde Cipci Kadir'e ( Kadir ÇELEN)bir sorun.