KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selamun aleykum aranızda daha yenıyım bır wıllysım var ve bunun ıcın lastık almayı dusunuyorum hıc orjınallıgı bozmadan bana en ıyı off road lastıgını solermısınız aynı janta aynı ebatta olacak bır lastık solermısınız ole yukseltme felan gerektırmeden alıp kullana bılıcem gosterıslı bır lastık ıstıyorum yardım edersenız sevınırım sımdıden saolun lastık konularından pek anlamıyorum veya ıkıncı el lastık satan varmıdır aranızda bu wılys ıcın
kimse yardim etmicekmi bu jeep uygun lastik hangisidir off-road icin ustunde lassa ok 140 lastikler var 6-16 yaziyo lastiklerde pek bilgim yok bu konda ne olur yardim edin
saolasın unal abı yok bozmamaya gayret edıyorum bırsey sora bılırmıyım bu araca maxxıs mudzlla taksam kaclık mudzllla olur yukseltme gerektırmeden sadece jant ve teker taka bılırmıyım surtme yaparmı acaba ebatı nasıl olur
suan ustunde 6.16 lastık var ok140 herhalde ole yazıyordu lastıklerde o ebata denk gelen bır olcu olsun abım sen daha ıyı bılırsın ole surtme felan yapmasın yeter hemen otursun janta 7.50 taksak abı oynamak gerekırmı surtme yaparmı 6.50 kucukmu durur acaba