Willys Wagon için Lastik Yardımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanlmslz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,003

tanlmslz

Ana Kamp
selamun aleykum aranızda daha yenıyım bır wıllysım var ve bunun ıcın lastık almayı dusunuyorum hıc orjınallıgı bozmadan bana en ıyı off road lastıgını solermısınız aynı janta aynı ebatta olacak bır lastık solermısınız ole yukseltme felan gerektırmeden alıp kullana bılıcem gosterıslı bır lastık ıstıyorum yardım edersenız sevınırım sımdıden saolun lastık konularından pek anlamıyorum veya ıkıncı el lastık satan varmıdır aranızda bu wılys ıcın

aaaaaaa.jpg

Etiketler
Ynt: Willys Wagon için Lastik Yardımı

kimse yardim etmicekmi :( bu jeep uygun lastik hangisidir off-road icin ustunde lassa ok 140 lastikler var 6-16 yaziyo lastiklerde pek bilgim yok bu konda ne olur yardim edin

6,50/16 yada 7,50/16 traktör ön lastiği alabilirsin.Asfaltta ses ve titreşim yapar ama arazide çok iyidir.
[attachment=1]

images.jpg

o ebattaki lastiğin sıfırıda ucuz unutmazsam pazartesi yazarım fiyatını

aracınızın orjinalliğinide mümkün olduğunca bozmayın :smiley:)

saolasın unal abı yok bozmamaya gayret edıyorum bırsey sora bılırmıyım bu araca maxxıs mudzlla taksam kaclık mudzllla olur yukseltme gerektırmeden sadece jant ve teker taka bılırmıyım surtme yaparmı acaba ebatı nasıl olur

kısaca hiç o işlere bulaşma ya traktör tak yada normal lastiklerini bak keyfine onlar inan hem üzer hem yorar seni

tamam abım yormayalım bakalım bu traktor lastıklerını nerden bula bılırım fıyatı nedır acaba nasıl temın edebılırım bır yardımcı olurmusunuz

yarın lastiklere bakaçağım salı günü haberdar ederim tam istediğin ölcü varsa yazarsan daha kolay olur benim için

suan ustunde 6.16 lastık var ok140 herhalde ole yazıyordu lastıklerde o ebata denk gelen bır olcu olsun abım sen daha ıyı bılırsın ole surtme felan yapmasın yeter hemen otursun janta 7.50 taksak abı oynamak gerekırmı surtme yaparmı 6.50 kucukmu durur acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.