Sadece 2002 nin 10.ayindan sonra uretilen Wj lrde akebono marka kaliper takimi kullanilmaya baslandi. Daha onceki wj lerde teves marka kit kullaniliyor...
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende İstanbul'dayım, yardım edebileceğim bir şey olursa elimden geldiğince yapabilirim.
ESP bu araçlarda çok önemli değil bence, esp li yeni kasaları bile geyik testini (2014 ya da 15 modeldi nette videso var) geçemiyor nerdeyse. emniyet arıyorsanız yavaş gideceksiniz
he burada 180/200 km yapan var ya da uyuyorum ama ben 150-160 üzerine hiç çıkmadım, çıkmamda.
siz şehir içi mi yoksa geziler için mi düşünüyorsunuz?
selamlar bugün bir arkadaşla görüştüm 2015 jetta 1.2 tsi almıştı daha 5 ay falan oldu alalı.nasıl mennunmusun yakıtından nekadar yakıyor dedim ////40 krş//// yakıyor dedi.ağlayacaktım az daha o kadar da sakin kullanırki hem yakmasın diye hemde öyle alışmış.
demem o ki 4.7 v8 motor canavar araç 40-50 arası yakıyorsa ulan varsın yaksın bee
resmen acıdım için burkuldu bebeye
4.7 v8 tüplü ve öfkeli varmı ötesi...
bende İstanbul'dayım, yardım edebileceğim bir şey olursa elimden geldiğince yapabilirim.
ESP bu araçlarda çok önemli değil bence, esp li yeni kasaları bile geyik testini (2014 ya da 15 modeldi nette videso var) geçemiyor nerdeyse. emniyet arıyorsanız yavaş gideceksiniz
he burada 180/200 km yapan var ya da uyuyorum ama ben 150-160 üzerine hiç çıkmadım, çıkmamda.
siz şehir içi mi yoksa geziler için mi düşünüyorsunuz?
güncel yakıt tüketimim;
araç 03, WJ OV, 4" yükseltme ve BF AT lastik ( her yapılan işlem tüketimi etkiler)
İstanbul, 30km dur kalk, 60/70 km şehir içi, 100/120 km de rahat, trafiksiz yol, yumuşak, zorlamadan ve dikkatli kullanım, 0,44 kuruş/km, LPG litesi 1,99TL /// 100km de 22,1 lt LPG + benzin