Wj 4.7 V8 Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dtmbk78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,366

dtmbk78

Ana Kamp
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Aşağıdaki araçlar hakkında bilgi sahibi / yorum yapabilecek arkadaşların değerli görüşlerini alabilirmiyim. Teşekkürler
1)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2001-grand-cheeroke-4.7-limited-lpg-li-takas-olur-206475735/detay
2)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-takaslariz-uzerine-para-alacagimiz-aracla-211348918/detay
3)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-avukattan-bakimli-ekstrali-temiz-wj-grand-cherokee-199887912/detay
Birde 2000 - 2001 arasında kullanım yakıt vb şeyler olarak bariz farklar varmıdır kullanan arkadaşların yorumu ne olur acaba, ben Karabükte ikamet ediyorum günlük ortalama 10-15 km yol yapıyorum, alacağım aracı daha çok ş.içi ve ş.arası kullanacağım yani off road yapma gibi bir niyetim yok tamamen yıllardır bu araçlara olan ilgimden dolayı alacağım. değerli yorumlarınız benim için çok faydalı olacaktır şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Wj 4.7 V8 Aranıyor

merhaba,

WJ kasayı hiç kullandın mı ? daha önceki bindiğin araçlara göre farklı olabilir , ama çok Amerikan kullandım , çok Jeep kullandım dersen mantıklı seçimdir. yani bir otomobile göre uzun yol ve şehir içi konforu seni tatmin etmeyebilir. fırsat bulduğun araçlarda test sürüşü yap . ayrıntılara arkadaşlar yardımcı olur.

2000 ile 2001 arasında çok fark yok, temizi daha iyidir. modeli 2004e çıktıkça aksesuarı artar ama vergisi de yakar :smiley: benzin sarfiyatı hepsinde aynı. yani gülü seven dikenine katlanır hesabı bu jipler için geçerli. 2. araç olarak offroad aracı yapmak daha mantıklı.
günlük WJ ye binen hiç mi yok , çok var. beklentiye bağlı tamamen.
tamir bakım için Ankaraya gelebileceksen al. Mesela sanayide sadece kapı kilidindeki switch için 4-5 saatim gitti. Ama pişman mıyım , değilim , bu fiyata başka otomatik 4x4 V8 yok. dikenleri şimdilik rahatsız etmiyor.

Değerli yorumların için teşekkür ederim. Daha önceki aracım 2006 Hyundai Tucson du yani 4×4 tecrübem var sayılır. Ankara'da evim var zaten gidip geliyorum. Forumda wj için kimi yürütme si masraflı diyor kimi evladiyelik diyor. Önceki aracı ma (2006 model di) biraz masraf yapmıştım ama çok yormamıştı beni temiz wj bulursam masrafları yorarmı .

merhaba bır yıldır wj var 2002 model alırken hafda sonu binerim diye aldım sonra baktım gunlukde onu kullanıyorum ev iş arası 6 km re oraya bile giderken elim cdinin anahdarına gitmiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR