doctor_okko olmak istediğim yerdeyim Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 14 Ocak 2010 #17 Ynt: wj yardım lütfen direksiyonda hiç ses yok. Arabadaki tek ses ayağımı gazdan şekince 1 saniye süren o ses oluyor
Ynt: wj yardım lütfen direksiyonda hiç ses yok. Arabadaki tek ses ayağımı gazdan şekince 1 saniye süren o ses oluyor
dr__sercan Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 1 Yer ERZURUM 18 Ocak 2010 #18 Ynt: wj yardım lütfen arkadaşlar 60 milin üzerinde hızlarda ve özellikle şanzıman D pozisyonunda iken gaz kesip aracı kendi salınımına bıraktığımda boğuk ıslık yada gemi kornasına benzer bir uğultu duyuyorum. sizce sorun ne olabilir?
Ynt: wj yardım lütfen arkadaşlar 60 milin üzerinde hızlarda ve özellikle şanzıman D pozisyonunda iken gaz kesip aracı kendi salınımına bıraktığımda boğuk ıslık yada gemi kornasına benzer bir uğultu duyuyorum. sizce sorun ne olabilir?
doctor_okko olmak istediğim yerdeyim Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 18 Ocak 2010 #19 Ynt: wj yardım lütfen işte benzer bir ses bende de oluyor kısa süreli değil mi?
dr__sercan Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 1 Yer ERZURUM 18 Ocak 2010 #20 Ynt: wj yardım lütfen hayır devamlılığı olan bir ses, aracın hızı 60 mil civarına düşene kadar devam ediyor, derin ve sürekli bir ses
Ynt: wj yardım lütfen hayır devamlılığı olan bir ses, aracın hızı 60 mil civarına düşene kadar devam ediyor, derin ve sürekli bir ses