WJ kasalardaki kronik kalorifer klapesi arızasını daha önce yaptıran var mı , Ankarada daha önce yapmış bi usta arıyorum. Hiç yapmamış birisi yabancılık çekebilir , 2. kez yapan için çok kolay bi iş sayılır. Alet-takım eksiksiz olsa, ben de uğraşırım da, değişik bi testere lazım.
var mı yaptıran ?
WJ kasalardaki kronik kalorifer klapesi arızasını daha önce yaptıran var mı , Ankarada daha önce yapmış bi usta arıyorum. Hiç yapmamış birisi yabancılık çekebilir , 2. kez yapan için çok kolay bi iş sayılır. Alet-takım eksiksiz olsa, ben de uğraşırım da, değişik bi testere lazım.
var mı yaptıran ?
Km ye bence fazla takılmayın. Boya bu yaştaki araçtta illaki olur. Bence motor,şanzıman,difransiyeller, şaside sıkıntı olmasın gerisi pek önem arzetmiyor..
ben kendım yaptım torpıdo yu sokun arkasında plastık parca var onu ben bıcagı ısıtarak kestım testere bulamadım ama sonra gravyer dıye bır testere setı varmıs onu gordum ama zaten yapmıstım gerek kalmadı neyse o plastıgı kesın zaten arkasında klaperler gorunur asagı olursa soguk yukarı olursa sıcak hava verırler ama kalıbrasyonu bıraz zor klaperler tekrar kırılıyor soguk sıcak yapınca kolay gelsın...